Originele communiefoto's

Bijgewerkt: mrt 4

De lente is in aantocht en stilaan begint iedereen de communie van dochter of zoon te plannen. Als mama en papa komt hier veel organisatie bij kijken, als fotograaf zorg ik ervoor dat communiefoto's op een spontane manier kunnen gemaakt worden. Aan de hand van een techniek gekend uit de fotowereld lukt het mij om kinderen te laten stralen, zelfs als ze verlegen zijn of het heel spannend vinden om op de foto te gaan. Geen stijve communiefoto's dus, maar beelden met pit en spontaniteit.


Heb je een studio?

Neen voor communiefoto's spreken we bij een locatie af, van tevoren maken we even kennis om meer te vertellen over de communicant(e) die voor mijn lens zal staan, zodat ik me goed kan voorbereiden.


Is het normaal dat mijn kind niet stilzit?

Tuurlijk! het is normaal dat jullie als ouders zenuwachtig zijn en het is daarnaast normaal dat jullie kind niet stilzit :). Wist je dat je gemiddeld maar 15 minuten hebt om een kind stil te fotograferen? :) Daarna zijn ze hun aandacht kwijt, ze zoeken iets nieuws. Daarom maak ik de fotoshoot interessant voor hun. Ik stel hen vragen, geef hen kleine opdrachten. Ze mogen zich uitleven, ze mogen echt zijn wie dat ze zijn.


Werk je met een thema?

Jullie mogen zelf het thema kiezen, is jouw kind creatief, houdt zij of hij van dansen of zingen? Super, neem gerust een muziek instrument mee of toon mij jou beste dancemoves. Hoe creatiever, hoe beter, zo toon je de ware persoon op foto aan de buitenwereld. Dit geeft spontane, natuurlijke beelden.


Hoe lang duurt een communiefotoshoot?

Een communiefotosessie duurt doorgaans 1u tot 1,5 uur. Na de fotoshoot worden de beelden tot in detail bekeken, digitaal bewerkt en afgeleverd.


Kan ik bij jou ook een foto-album bestellen?

Om achteraf nog eens terug te kijken naar dit familiemoment zijn er mogelijkheden tot verschillende stijlen van fotocanvas en/of fotoalbums, fotoprints of communiekaartjes.


Ben je nog op zoek naar originele communiefoto's? Als communiefotograaf heb ik op 21 maart in het Vrieselhof in Oelegem mini-sessie's in gepland aan een interessante prijs, voor meer informatie, klik hier. De duur van deze mini-sessie is 20 minuten. Wens je communiefoto's te maken in een bepaald thema? Dit is mogelijk, we spreken samen een datum af! Bij regenweer houden we een reservedatum in de agenda.


Meer informatie of boeking kan via info@beautifulmoments.be