A photograph is a return ticket
to a moment otherwise gone

zwangerschapsfotograaf Sophie Adam uit Turnhout

START HIER

babyfotograaf Turnhout
sophie adam fotograaf
newbornfotograaf turnhout

Hi, Ik ben Sophie

Fotograaf, mama van Sierra & Making Memories fan

Als zwangerschapsfotograaf ben ik elke dag dankbaar dat ik  bijzondere momenten mag vastleggen.

Sinds de komst van mijn dochter Sierra, besef ik des te meer hoe snel de tijd voorbij gaat.

 

Een Zwangerschap is een spannende en mooie tijd voor veel aanstaande mama’s en papa’s

Jouw buik wordt ronder, het lichaam verandert en je voelt de kleine voetjes in de buik bewegen.

Een periode in jouw leven dat de moeite waard is om vast te leggen. 

 

Tijdens de zwangerschap kan je je als mama in spé niet zo goed in je vel voelen. Soms wensen mama’s geen zwangerschapsfoto’s door hun veranderende lichaam.

Wat zou je ervan denken als ik jou adviseer en coach tijdens een fotosessie en dat je er prachtig zal uitzien en voelen?

 

Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie
fotograaf Turnhout
newbornfotograaf turnhout

Waar wil je meer over weten?

zwangerschapsfotografie

Hoe ga ik te werk?

Als zwangerschapsfotograaf actief in de provincie Antwerpen, help ik jou met een mooie herinnering aan jouw zwangerschap

Samen met je partner, als gezin met kinderen of een momentje voor jezelf? Ik werk volledig naar jouw wens: het belangrijkste is wel dat jij je er goed bij voelt. Tussen 32 en 36 weken is de zwangerschapsbuik op haar mooist met die prachtige onbeschrijfbare zwangerschapsglow.

 

Ik werk zowel op locatie, in de natuur of ik kom naar jou thuis. Dit bespreken we bij de boeking. Wens je graag zwangerschapsfoto’s in lingerie? Dan kom ik naar jou thuis of kunnen we een binnenlocatie afspreken, zodat we rustig op ons gemak kunnen shooten.

 

Heb je al kindjes? Als zwangerschapsfotograaf betrek ik hen graag bij de fotoshoot, we kunnen samen met jullie mooie spontane zwangerschapsfoto’s maken.

Een fotoshoot is een totaalbeleving. Ik ondersteun jou met kledingkeuzes, styling, ontspannen en poses aannemen tijdens onze fotoshoot. Mijn missie? Foto’s waarin jullie jezelf herkennen en waar jullie nog jaren naar terug kunnen kijken.

 

Na jouw boeking, ontvang je van mij een make-up & kledinggids met uitgebreide kledingtips voor het hele gezin: zowel voor jou, als partner, kinderen. Ik heb enkele zwangerschapsjurken die vrijblijvend bij de fotosessie gebruikt mogen worden.

 

Na de fotoshoot, ontvang je binnen de 2 weken een link tot een online gallerij met alle genomen foto’s, waaruit jullie mogen kiezen. Na jullie keuze ontvangen jullie een foto-album als mooi aandenken, inclusief een USB stick met hoge resolutiefoto’s zonder watermerk.

Lieve woorden

Joyce Michiels
Joyce Michiels
Lees verder
Zonet onze preview gekregen, fantastische mooie foto's van onze grote dag (huwelijk)! Kijken al uit naar de rest! Sophie heeft zich heel dag volledig gegeven en dit steeds met de glimlach. Niets dan complimenten en lof gekregen voor Sophie!
cleo janssens
cleo janssens
Lees verder
Sophie is zeer vriendelijk, ook voor de kinderen. Ze heeft mijn gezin erg mooi op beeld vast gelegd. Foto's om te koesteren.
Julie Elskens
Julie Elskens
Lees verder
Een super vriendelijke en toffe madame, die Sophie. Op voorhand geeft ze je goede tips omtrent kledij, tijdstip om foto’s te nemen met de kindjes, enz. Ze denkt mee na om leuke en vooral spontane foto’s te nemen. Ze pakt alle tijd en zorgt voor een prachtige locatie. Daarnaast leverde ze topservice. De dag er na kregen we reeds de bewerkte beelden en deze waren prachtig. Bedankt Sophie en tot nog eens!
Felicia H.
Felicia H.
Lees verder
Al een tijdje wil ik de zwangerschap op een mooie manier vastleggen, uiteindelijk bij Sophie terecht gekomen. Zeer tevreden over de prachtige foto’s! Sophie denkt met je mee en kijkt ook samen naar alle mogelijkheden. Door Sophie voelde ik mij snel op mijn gemak!
Sara Van Brussel
Sara Van Brussel
Lees verder
Niet makkelijk om niet poserende baby s op de foto te krijgen, maar dit was geen probleem, de foto s zijn zo mooi en de baby s zijn zo goed in beeld gebracht WAUW! Blijvende herinnering aan de eerste momenten van onze 2 patatjes! Top foto s, goede kwaliteit, mooie accenten in de foto's.
Kristel Wils
Kristel Wils
Lees verder
Sophie is de allerbeste fotografe die je je maar kunt wensen. Ze is super professioneel en heeft een uitstekende dienstverlening. Ze antwoord heel snel, helpt je verder met al je vragen en neemt haar tijd om goed te begrijpen wat je wilt. Tijdens de fotoshoot was Sophie echt een droom. Ze deed er alles aan om de foto's helemaal naar wens te maken en gaf ook veel goede ideeën. Ik was ook echt op mijn gemak terwijl ik het helemaal niet gewoon ben om foto's te laten trekken. De foto's zelf zijn echt prachtig... heel authentiek, heel erg mezelf. Loved it!
Britt Schoenmakers
Britt Schoenmakers
Lees verder
De fotoshoot aan huis met Beautiful Moments verliep zeer aangenaam. Sophie nam de tijd om zowel baby als mama gerust te stellen en had het nodige materiaal hiervoor bij. Het resultaat waren zeer natuurlijke foto’s in een dromerige sfeer. Wij zijn zeer tevreden met deze prachtige herinnering aan ons pasgeboren baby’tje.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
Lees verder
Wat een ongelooflijk goede fotografe. Ze laat je je meteen comfortabel voelen, heeft aandacht voor ieder van ons (baby en man), zorgt voor de mooiste locaties en tot slot levert ze de mooiste foto’s ooit van ons gezin getrokken! Ze heeft een duidelijk oog voor wat een foto mooi maakt.
Sandra Claessens
Sandra Claessens
Lees verder
Een ontzettend fijne fotoshoot met heel veel geduld van de fotografe, precies wat onze dochter nodig had. En dat is zo goed te zien op de foto’s! En dan ook nog eens een hele snelle service. In één woord: TOP! Dank je wel Sophie!
Previous
Next
zwangerschapsfotoshoot Turnhout
Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie

Investering

zwangerschap

Fotoshoot bij jou thuis of op locatie
299
 • Bovenstaande prijs = geldig 15 km rondom Turnhout
 • 1 x een fotosessie: zwangerschap
 •  
 • Je ontvangt onderstaande service:
 • Make-up & kleding Tips
 • Gebruik van zwangerschapsjurken
 • Je kiest 15 foto’s in kleur, deze 15 ontvang je ook in zwart-witversie
 • Een mooi Foto-Album met 15 pagina’s
 • USB stick met hoge resolutiefoto's zonder watermerk
 •  
 • Extra mogelijkheden
 • Extra foto’s aan €14 per stuk (digitaal en in het foto-album)
 • Make-up +€35 (Enkel bij binnenshoots)
 •  

zwangerschap & newborn

Fotoshoot bij jou thuis of op locatie
565
 • Bovenstaande prijs = geldig 15 km rondom Turnhout
 • 2 x een fotosessie: zwangerschap en newbornshoot
 •  
 • Je ontvangt onderstaande service:
 • Make-up & kleding Tips
 • Gebruik van zwangerschapsjurken
 • Je kiest 30 foto’s in kleur, deze 30 ontvang je ook in zwart-witversie
 • Een mooi Foto-Album met 30 pagina’s
 • USB stick met hoge resolutiefoto's zonder watermerk
 •  
 • Extra mogelijkheden
 • Extra foto’s aan €14 per stuk (digitaal en in het foto-album)
 • Make-up +€35 (Enkel bij binnenshoots)
 •  

Download mijn brochure

Let's make some magic together

Wil je graag samen met mij mooie herinneringen maken
of wens je graag meer informatie?

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com