A photograph is a return ticket
to a moment otherwise gone

zwangerschapsfotograaf Sophie Adam uit Turnhout

START HIER

babyfotograaf Turnhout
sophie adam fotograaf
newbornfotograaf turnhout

Hi, Ik ben Sophie

Ontdek mijn verhaal

Als fotograaf ben ik elke dag dankbaar dat ik  bijzondere momenten mag vastleggen.

Sinds de komst van mijn dochter Sierra, besef ik des te meer hoe snel de tijd voorbij gaat.

In 10 woorden kan je mij omschrijven als: minimalist, creatief, high-sensitive, empatisch, intuïtief, spiritueel, dierenliefhebber, natuurmens, bloemen-en plantenlover, puur, vrijmoedig.

Waarom fotografie? Als klein meisje vroeger zat ik geregeld te kijken in de dozen vol met foto’s en de fotoalbums die mijn mama en papa bijhielden. De uren gingen voorbij en ik herinner me nog het warme, nostalgische gevoel dat ik kreeg bij het bekijken van deze foto’s en het ophalen van herinneringen uit de kindertijd en familiemomenten.

Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie
fotograaf Turnhout
newbornfotograaf turnhout

Mensen die me beter kennen, weten dat ik...


Oplaad in de natuur en me omring met beestjes

In de natuur kan ik effectief loslaten en herbronnen, het zien van de levende natuur, geeft me een gevoel van liefde en warmte. Daarnaast ben ik een dierenvriend van de bovenste plank. Ik droom zelfs van ooit een olifantenpension te openen in verre oorden…

 

Rustig wordt van filmmuziek

Alhoewel dat ik ook fan ben van andere muziekstijlen , zet ik bijna dagelijks filmmuziek op: Hans Zimmer tijdens mijn nabewerking of een ritje in de auto is mijn favoriet, uren vliegen voorbij…


Graag experimenteer met gezichtsmaskers en makeup

Sinds kleinsaf aan was ik al geïnspireerd door de beauty wereld: op mijn 6 jaar stond ik met mijn oma al voor de spiegel om make-up samen aan te brengen. Wat is voor mij me-time? Jezelf pamperen met de nieuwste gezichtsmaskers op de markt en een tas met heerlijke losse thee… Heaven for me!


Regelmatig het ‘kind in mij’ eens laat losgaan

Wie mij kent, weet dat ik zeker en vast een serieuze kant heb, maar wat ik nooit wil verliezen is het kindse in mij. Gaan naar pretparken bijvoorbeeld. Bij een bezoekje ben ik die persoon speelt met de kinderen die aanwezig zijn: ideaal dus ook om kinderen los te krijgen bij een fotoshoot.

Mijn manier van werken

De tijd nemen voor mijn klanten,
luisteren naar hun verhaal
en het mooie in ieder mens zien en vastleggen. 

Zo is mijn voorliefde voor fotografie ontstaan en dat onbetaalbaar gevoel wens ik graag met andere mensen delen. Investeer in ervaringen, niet in materialistische zaken, het gelukzalig gevoel blijft veel langer als je voor de ervaringen gaat.

 

Een foto maken is zoveel méér dan een druk op de knop. Als portretfotograaf leg je een belangrijk moment vast, een herinnering dat nooit verloren gaat. Het staat voor: een koestermoment, pure emoties, schattige lachjes, en fijne families.

Een fotoshoot is een totaalbeleving. Ik ondersteun jou met kledingkeuzes, styling, ontspannen en poses aannemen tijdens onze fotoshoot. Mijn missie? Foto’s waarin jullie jezelf herkennen en waar jullie nog jaren naar terug kunnen kijken.

 

 

Na jouw boeking, ontvang je van mij een make-up & kledinggids met uitgebreide kledingtips voor het hele gezin: zowel voor jou, als partner, kinderen. Na de fotoshoot, ontvang je binnen de 2 weken een link met toegang tot een online gallerij met alle genomen foto’s. Ik vind het belangrijk dat jullie als gezin zelf jullie foto’s kiezen. Na jullie keuze ontvangen jullie een foto-album als mooi aandenken, inclusief een USB stick met hoge resolutiefoto’s zonder watermerk.

Lieve woorden

Joyce Michiels
Joyce Michiels
Lees verder
Zonet onze preview gekregen, fantastische mooie foto's van onze grote dag (huwelijk)! Kijken al uit naar de rest! Sophie heeft zich heel dag volledig gegeven en dit steeds met de glimlach. Niets dan complimenten en lof gekregen voor Sophie!
cleo janssens
cleo janssens
Lees verder
Sophie is zeer vriendelijk, ook voor de kinderen. Ze heeft mijn gezin erg mooi op beeld vast gelegd. Foto's om te koesteren.
Julie Elskens
Julie Elskens
Lees verder
Een super vriendelijke en toffe madame, die Sophie. Op voorhand geeft ze je goede tips omtrent kledij, tijdstip om foto’s te nemen met de kindjes, enz. Ze denkt mee na om leuke en vooral spontane foto’s te nemen. Ze pakt alle tijd en zorgt voor een prachtige locatie. Daarnaast leverde ze topservice. De dag er na kregen we reeds de bewerkte beelden en deze waren prachtig. Bedankt Sophie en tot nog eens!
Felicia H.
Felicia H.
Lees verder
Al een tijdje wil ik de zwangerschap op een mooie manier vastleggen, uiteindelijk bij Sophie terecht gekomen. Zeer tevreden over de prachtige foto’s! Sophie denkt met je mee en kijkt ook samen naar alle mogelijkheden. Door Sophie voelde ik mij snel op mijn gemak!
Sara Van Brussel
Sara Van Brussel
Lees verder
Niet makkelijk om niet poserende baby s op de foto te krijgen, maar dit was geen probleem, de foto s zijn zo mooi en de baby s zijn zo goed in beeld gebracht WAUW! Blijvende herinnering aan de eerste momenten van onze 2 patatjes! Top foto s, goede kwaliteit, mooie accenten in de foto's.
Kristel Wils
Kristel Wils
Lees verder
Sophie is de allerbeste fotografe die je je maar kunt wensen. Ze is super professioneel en heeft een uitstekende dienstverlening. Ze antwoord heel snel, helpt je verder met al je vragen en neemt haar tijd om goed te begrijpen wat je wilt. Tijdens de fotoshoot was Sophie echt een droom. Ze deed er alles aan om de foto's helemaal naar wens te maken en gaf ook veel goede ideeën. Ik was ook echt op mijn gemak terwijl ik het helemaal niet gewoon ben om foto's te laten trekken. De foto's zelf zijn echt prachtig... heel authentiek, heel erg mezelf. Loved it!
Britt Schoenmakers
Britt Schoenmakers
Lees verder
De fotoshoot aan huis met Beautiful Moments verliep zeer aangenaam. Sophie nam de tijd om zowel baby als mama gerust te stellen en had het nodige materiaal hiervoor bij. Het resultaat waren zeer natuurlijke foto’s in een dromerige sfeer. Wij zijn zeer tevreden met deze prachtige herinnering aan ons pasgeboren baby’tje.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
Lees verder
Wat een ongelooflijk goede fotografe. Ze laat je je meteen comfortabel voelen, heeft aandacht voor ieder van ons (baby en man), zorgt voor de mooiste locaties en tot slot levert ze de mooiste foto’s ooit van ons gezin getrokken! Ze heeft een duidelijk oog voor wat een foto mooi maakt.
Sandra Claessens
Sandra Claessens
Lees verder
Een ontzettend fijne fotoshoot met heel veel geduld van de fotografe, precies wat onze dochter nodig had. En dat is zo goed te zien op de foto’s! En dan ook nog eens een hele snelle service. In één woord: TOP! Dank je wel Sophie!
Previous
Next
zwangerschapsfotoshoot Turnhout
Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie

Download mijn brochure

Let's make some magic together

Wil je graag samen met mij mooie herinneringen maken
of wens je graag meer informatie?

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com