fotograaf

Over Sophie, Portretfotograaf

fotograaf Sophie Adam uit Turnhout

Behind the Camera

Beautiful Moments Photography is gecreëerd door Sophie Adam uit Turnhout (provincie Antwerpen). In 10 woorden kan je mij omschrijven als: minimalist, creatief, high-sensitive, empatisch, intuïtief, spiritueel, dierenliefhebber, natuurmens, bloemen-en plantenlover, puur, vrijmoedig. Waarom fotografie? Als klein meisje vroeger zat ik geregeld te kijken in de dozen vol met foto's en de fotoalbums die mijn moeder en vader bijhielden. De uren gingen voorbij en ik herinner me nog het warme, nostalgische gevoel dat ik kreeg bij het bekijken van deze foto's en het ophalen van herinneringen uit de kindertijd en familiemomenten. Dat liefdevol gevoel is nooit weggegaan en zo is mijn voorliefde voor fotografie ontstaan en dat onbetaalbaar gevoel wens ik graag met andere mensen delen. Investeer in ervaringen, niet in materialistische zaken, het gelukzalig gevoel blijft veel langer als je voor de ervaringen gaat. Een foto maken is zoveel méér dan een druk op de knop. Als portretfotograaf leg je een belangrijk moment vast, een herinnering dat nooit verloren gaat. Het staat voor: een koestermoment, pure emoties, schattige lachjes, en fijne families. De tijd nemen voor mijn klanten, luisteren naar hun verhaal en het mooie in ieder mens zien en vastleggen, dat is waar Beautiful Moments Photography voor staat. Ik ben actief als fotograaf in de provincie Antwerpen. Nu genoeg over mijzelf, wie ben jij?

Mensen die me beter kennen, weten dat ik...

Oplaad in de natuur en me omring met beestjes

In de natuur kan ik effectief loslaten en herbronnen, het zien van de levende natuur, geeft me een gevoel van liefde en warmte. Daarnaast ben ik een dierenvriend van de bovenste plank. Ik droom zelfs van ooit een olifantenpension te openen in verre oorden… Een mens mag toch ook dromen toch? 😉

 

Rustig wordt van filmmuziek
Alhoewel dat ik ook fan ben van de harde stijlen , dit is vaak in mijn ‘drukkere energieke periode’ zet ik dagelijks toch filmmuziek op: Hans Zimmer tijdens mijn nabewerking of een ritje in de auto is mijn favoriet, uren vliegen voorbij…

 

Graag experimenteer met gezichtsmaskers
Nee geen superhelden maskers maar beauty maskers! Sinds kleinsaf aan was ik al geïnspireerd door de beauty wereld: wat is voor mij me-time? Jezelf pamperen met de nieuwste gezichtsmaskers op de markt en een tas met heerlijke losse thee… Heaven for me!

 

Regelmatig het ‘kind in mij’ eens laat losgaan
Wie mij kent, weet dat ik zeker en vast een serieuze kant heb, maar wat ik nooit wil verliezen is het kindse in mij. Gaan naar pretparken bijvoorbeeld. Op regelmatige basis moet die adrenaline vrijkomen. Of spelen met kinderen rondom mij: tikkertje, lachende gezichten, gekke bekken, ik herleef werkelijk mijn jeugd én dat my friend wil ik nooit opgeven.

fotograaf

Testimonials

Al een tijdje wil ik de zwangerschap op een mooie manier vastleggen, uiteindelijk bij Sophie terecht gekomen. Zeer tevreden over de prachtige foto’s! Sophie denkt met je mee en kijkt ook samen naar alle mogelijkheden. Door Sophie voelde ik mij snel op mijn gemak! Onze kleine laten we bij Sophie zeker vastleggen met een newborn shoot

Felicia Hakken

SUPER MOOIE FOTO S VAN ONZE 2 KLEINE BABYS. Niet makkelijk om niet poserende baby s op de foto te krijgen, maar dit was geen probleem, de foto s zijn zo mooi en de baby s zijn zo goed in beeld gebracht WAUW! Blijvende herinnering aan de eerste momenten van onze 2 patatjes! Top foto s, goede kwaliteit, mooie accenten in de foto s

Sara Van Brussel

Wat een ongelooflijk goede fotografe. Ze laat je je meteen comfortabel voelen, heeft aandacht voor ieder van ons (baby en man), zorgt voor de mooiste locaties en tot slot levert ze de mooiste foto’s ooit van ons gezin getrokken! Ze heeft een duidelijk oog voor wat een foto mooi maakt. Ik raad ze iedereen aan en met ons zal ze nog vaak samenwerken. Veel groetjes, Sarah

Sarah Cauberghs

Op 22 januari heb ik een cakesmash fotoshoot laten doen voor de verjaardag van mijn meisje haar 1e verjaardag. De ervaring was geweldig. Een leuke namiddag met mijn dochtertje gehad en met de sympathieke Fotografe Sophie. En geweldig mooie foto’s
Ik weet al wie ik ga vragen voor de fotoshoot voor mijn meisje haar 2 jaar

Inne Van Laer

Super content! Gaat heel vlot om met kindjes. Resultaten zijn ook top! Wij zijn fan.

Liesje Haest

Sophie is een ‘lieve, down to earth girl met bakken talent. Dan heb ik het niet alleen over het fotograferen en alles dat erbij komt kijken maar ook het talent om haar modellen te laten zijn wie ze zijn en hen de ruimte te geven om zich op hun gemak te voelen. Niets hoeft, alles mag! Ze neemt er heel graag de tijd voor!

Daphne Reuvers

Super geduldige fotografe. Enkele uren geprobeerd foto’s te maken van onze newborn. Ze zijn ook super gelukt. Alles samen met een fijne babbel. Leuke ervaring!

Tiffany W

Leuk contact!
Warm onthaal voor zowel ons als ons kindje.
Hebben al foto’s laten maken op locatie en thuis. Welke gelegenheid ook, Sophie gaat de uitdaging aan! Zeer mooie resultaten!

Nicky Verhaegen

Wij hebben een super toffe shoot gehad bij Sophie! Wat een lieve vrouw met een dikke dosis geduld. Het eindresultaat is zo mooi! De 5 sterren zijn dik verdient! Bedankt voor het vastleggen van deze prachtige momenten!

Gilles Rousseaux

De fotoshoot aan huis met Beautiful Moments verliep zeer aangenaam. Sophie nam de tijd om zowel baby als mama gerust te stellen en had het nodige materiaal hiervoor bij. Het resultaat waren zeer natuurlijke foto’s in een dromerige sfeer. Wij zijn zeer tevreden met deze prachtige herinnering aan ons pasgeboren baby’tje.

Britt Schoenmaekers

Veel gestelde vragen - F.A.Q.

F.A.Q.

 

Welke garanties geeft Beautiful Moments Photography jullie als portretfotograaf?

Voor de goede service tijdens de shoot en na de fotoshoot, prachtige, hoge kwaliteitsfoto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Mijn full-frame camera en lenzen zijn van het merk Sony. Het resultaat? Superscherpe, kwaliteitsvolle beelden. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode.

Kom je aan huis?

Ja! Dit is mijn concept. Een fotosessie in het comfort van jullie eigen woning. De dagen na de fotosessie willen jullie graag zo ontspannen mogelijk houden. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen.

Heb je een studio?

Neen, dit is niet mijn concept. Indien dit om praktische redenen niet lukt, kan ik als portretfotograaf wel een fotostudio huren. De prijs is op aanvraag.

Doe je ook fotoshoots op locatie?

Ja zeker! Newborns fotografeer ik steeds in jullie woning. Voor een koppel fotoshoot, communiefoto’s, kindersessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik portretfotograaf verschillende buitenlocaties in de omgeving van Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Malle, Rijkevorsel, Merksplas, Beerse waar ik graag gebruik van maak. Niet alleen in de zomer trouwens, want herfstsessies in het bos zijn ook een absolute aanrader.

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur behalve newbornfotografie, deze duren al snel 2 uur.

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Neen. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste er uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze is met paswoord beveiligd en enkel zichtbaar voor jou.

Kan ik extra digitale bestanden aankopen?

Ja dat kan, je kan bij mij extra foto’s aankopen aan 14 euro per stuk. Wil je graag extra foto’s? Vraag de mogelijkheden.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Ja zeker, dit is mogelijk, we hebben een uitgebreid aanbod. Doordat jullie bij mij prints bestellen, garandeer ik jullie de beste resolutie. Geen albums met logo’s op of waar je niet zeker van bent dat de kwaliteit goed gaat zijn. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld. Ik werk niet met een commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Als portretfotograaf verzorg ik de opmaak van het album, zodat jullie zich hier niet mee bezig hoeven te houden. Voor fine-art producten werk ik samen met QT Albums. Voor goede prijs/kwaliteit albums werk ik samen met Dreambooks Pro en Floricolor.

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Ja zeker, heb je zelf een locatie in gedachten? We kiezen voor jou ook een mooie rustige plek.

 

Maak je ook gezinsfoto’s?

Ja zeker!. Deze foto’s fotografeer ik ofwel bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Bij newborn en babysessies is er even gelegenheid om tussendoor een paar foto’s met mama en/of papa te nemen.

Vraag je een voorschot?

Ter bevestiging van onze afspraak vraag ik steeds een voorschot van 150 euro. De tijd wordt gereserveerd in onze beide agenda’s. Zo is zowel klant als portretfotograaf zeker van deze wederzijdse afspraak. Bij een boeking van een huwelijk wordt een hoger voorschot gevraagd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 6e en 10e dag na de bevalling. De kans op baby acné is dan miniem en de baby legt zich nog in foetushouding.We leggen steeds een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje. We maken dan een definitieve afspraak voor newbornfotografie.

 

Wanneer doe ik best mijn zwangerschapssessie?

Bij voorkeur in de 33ste of 36ste zwangerschapsweek. Je zwangerschapsshoot vastleggen doe je best al in het begin of halverwege je zwangerschap.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com