trouwfotograaf Sophie Adam uit Turnhout

START HIER

gezinsfotograaf turnhout
sophie adam fotograafHi, Ik ben Sophie adam

Fotograaf, mama van Sierra & Making Memories fan

Als familiefotograaf ben ik elke dag dankbaar dat ik  bijzondere momenten mag vastleggen.

 

Als huwelijksfotograaf ben ik beschikbaar van de make-upsessie, the first look, ceremonie tot de openingsdans. Afhankelijk van jullie wensen

 

Tussendoor stel ik mij op tussen de menigte, om elk moment van jullie dag op een pure manier te kunnen vastleggen. Ik heb oog voor momenten van emoties, verwondering en spontaniteit. Jullie familie, vrienden en kenissen worden uiteraard ook niet vergeten in jullie verhaal.

 

Hebben jullie behoefte aan tussendoor enkele foto’s te nemen in de natuur of op jullie gekozen locatie, dan is dat uiteraard mogelijk. Ik begeleid jullie hierin met als resultaat ongedwongen, liefdevolle foto’s.

fotograaf Turnhout
fotograaf Turnhout
babyfotograaf Turnhout

Hoe ga ik te werk?

Als huwelijksfotograaf actief in de provincie Antwerpen, help ik jou met een mooie herinnering aan jullie liefdevolle dag

 

Als huwelijksfotograaf zal ik de mooiste momenten en emoties vastleggen. Omdat ik als fotograaf een hele dag met jullie zal samenwerken, is het belangrijk dat we elkaar van te voren leren kennen om te kijken of het een perfect match is.

Daarom wordt er in elk pakket een kennismakingsgesprek voorzien via Zoom videocall. Jullie kunnen al jullie vragen dan aan mij stellen, zodat jullie een beter beeld hebben over onze samenwerking. Ook tussentijd ben ik altijd beschikbaar om jullie vragen te beantwoorden.

Wil je voor de huwelijksdag reeds gewoon worden aan de lens? Dan raad ik jullie een koppelfotoshoot in, een uurtje fotoshoot met jullie 2 als koppel.

 

Na jullie huwelijksdag ontvang je binnen 1 week een slideshow met de een selectie van mooiste beelden & hoogtepunten van jullie bijzondere dag. De overige foto’s worden binnen 3 weken aangeleverd via een online link die jullie kunnen delen met familieleden.

 

Jullie ontvangen bij elk pakket een linnen foto-album als mooi aandenken, inclusief een USB stick met hoge resolutiefoto’s zonder watermerk. Daarnaast maak ik voor jullie een online video met de mooiste beelden (+- 10 min) die jullie kunnen delen met jullie dierbaren.

 

Lieve woorden

Joyce Michiels
Joyce Michiels
Lees verder
Zonet onze preview gekregen, fantastische mooie foto's van onze grote dag (huwelijk)! Kijken al uit naar de rest! Sophie heeft zich heel dag volledig gegeven en dit steeds met de glimlach. Niets dan complimenten en lof gekregen voor Sophie!
cleo janssens
cleo janssens
Lees verder
Sophie is zeer vriendelijk, ook voor de kinderen. Ze heeft mijn gezin erg mooi op beeld vast gelegd. Foto's om te koesteren.
Julie Elskens
Julie Elskens
Lees verder
Een super vriendelijke en toffe madame, die Sophie. Op voorhand geeft ze je goede tips omtrent kledij, tijdstip om foto’s te nemen met de kindjes, enz. Ze denkt mee na om leuke en vooral spontane foto’s te nemen. Ze pakt alle tijd en zorgt voor een prachtige locatie. Daarnaast leverde ze topservice. De dag er na kregen we reeds de bewerkte beelden en deze waren prachtig. Bedankt Sophie en tot nog eens!
Felicia H.
Felicia H.
Lees verder
Al een tijdje wil ik de zwangerschap op een mooie manier vastleggen, uiteindelijk bij Sophie terecht gekomen. Zeer tevreden over de prachtige foto’s! Sophie denkt met je mee en kijkt ook samen naar alle mogelijkheden. Door Sophie voelde ik mij snel op mijn gemak!
Sara Van Brussel
Sara Van Brussel
Lees verder
Niet makkelijk om niet poserende baby s op de foto te krijgen, maar dit was geen probleem, de foto s zijn zo mooi en de baby s zijn zo goed in beeld gebracht WAUW! Blijvende herinnering aan de eerste momenten van onze 2 patatjes! Top foto s, goede kwaliteit, mooie accenten in de foto's.
Kristel Wils
Kristel Wils
Lees verder
Sophie is de allerbeste fotografe die je je maar kunt wensen. Ze is super professioneel en heeft een uitstekende dienstverlening. Ze antwoord heel snel, helpt je verder met al je vragen en neemt haar tijd om goed te begrijpen wat je wilt. Tijdens de fotoshoot was Sophie echt een droom. Ze deed er alles aan om de foto's helemaal naar wens te maken en gaf ook veel goede ideeën. Ik was ook echt op mijn gemak terwijl ik het helemaal niet gewoon ben om foto's te laten trekken. De foto's zelf zijn echt prachtig... heel authentiek, heel erg mezelf. Loved it!
Britt Schoenmakers
Britt Schoenmakers
Lees verder
De fotoshoot aan huis met Beautiful Moments verliep zeer aangenaam. Sophie nam de tijd om zowel baby als mama gerust te stellen en had het nodige materiaal hiervoor bij. Het resultaat waren zeer natuurlijke foto’s in een dromerige sfeer. Wij zijn zeer tevreden met deze prachtige herinnering aan ons pasgeboren baby’tje.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
Lees verder
Wat een ongelooflijk goede fotografe. Ze laat je je meteen comfortabel voelen, heeft aandacht voor ieder van ons (baby en man), zorgt voor de mooiste locaties en tot slot levert ze de mooiste foto’s ooit van ons gezin getrokken! Ze heeft een duidelijk oog voor wat een foto mooi maakt.
Sandra Claessens
Sandra Claessens
Lees verder
Een ontzettend fijne fotoshoot met heel veel geduld van de fotografe, precies wat onze dochter nodig had. En dat is zo goed te zien op de foto’s! En dan ook nog eens een hele snelle service. In één woord: TOP! Dank je wel Sophie!
Previous
Next
Bruidspaar toont hun ringen tijdens huwelijksfotoshoot Antwerpen
Bruid tijdens huwelijksfotoshoot Antwerpen

Zo ziet een huwelijksreportage bij Beautiful Moments eruit


KENNISMAKING

Wil je graag even van te voren kennismaken om te kijken of we een match zijn? Ik maak graag tijd voor jullie via een Zoom videogesprek om al jullie vragen te beantwoorden.

Wil je graag even vrijblijvend kennismaken? Stuur dan e-mail naar info@beautifulmoments.be

Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie
Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie


Concept bespreken

Kei tof! Jullie hebben beslist om met mij als huwelijksfotograaf samen te werken. Samen plannen we een datum om alle details en volledige planning van jullie huwelijks te overlopen. Dit gebeurt via een Zoom videocall. Op deze manier kan ik mij optimaal voorbereiden op jullie speciale dag.

De huwelijksdag zelf

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie. Afhankelijk van jullie gekozen pakket zal ik aanwezig zijn vanaf de makeup en the ‘first look’.

 

De huwelijksfoto’s ontvangen

1 week na jullie huwelijksdag ontvangen jullie reeds een slideshow en foto’s van jullie hoogtepunten van de dag om terug te kijken naar jullie speciale dag. Omdat er heel veel foto’s genomen worden heb ik ongeveer een 3 weken de tijd nodig om alle foto’s te bewerken en het foto-album te bestellen.

 

Na de nabewerking krijgen jullie een fotoalbum als aandenken aan de shoot met daarin de mooiste foto’s en momenten. Op de USB-stick staan ze in digitale vorm: hoge resolutie en zonder watermerk. Jullie ontvangen de foto’s zowel in kleur als in zwart-wit formaat.

Beautiful Moments legt deze huwelijksfotoreportage vast in het gemeentehuis van Westmalle

Let's make some magic together

Wil je graag samen met mij mooie herinneringen maken
of wens je graag meer informatie?

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com