Een fotoshoot met 2

Bijgewerkt: jan 18

Eén van de leuke onderdelen aan het fotograferen is dat je nieuwe mensen leert kennen en je de kans krijgt om hen een unieke ervaring te bezorgen. Een belangrijk moment vastleggen op beeld. Het koppel dat ik dit weekend ontmoette, stapt volgend jaar 2020, begin augustus in het huwelijksbootje. Om al even gewend te geraken aan een dag in de spotlights, 'een camera' en het nemen van foto's op hun belangrijke dag, spraken we van te voren al even af om enkele testshoots te maken. We hadden geluk die dag, stralende zon en we zochten dus het licht en creativiteit op. Ben je op zoek naar een betaalbare trouwfotograaf en een trouwalbum?


Natuurlijke poses, de liefde en connectie vastleggen is mijn stijl van fotografie. Ik heb oprecht interesse in de mensen die voor mijn camera staan. Daarom wil ik de koppels goed leren kennen en stel ik hen gedurende de shoot vragen en geef hen enkele opdrachten. Geen stijve ongemakkelijke bedoeling, maar een portie fun, beweging en een unieke ervaring. Hieronder het resultaat in een video na een uurtje shooten in Domein te Renesse in Oostmalle.


Heb je interesse in een fotoshoot met een geliefde? of ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Neem vrijblijvend contact met me op via deze link.


Warme groetjes

Sophie