fotograaf

Newborn

Babyfotografie

Newbornfotografie

Ongedwongen, liefdevolle beelden met aandacht voor details.

Pure fotografie & Lifestyle fotografie aan huis.

fotograaf turnhout

Herken jij dit als mama ?

– De eerste dagen van de geboorte vliegen voorbij

– Jouw pasgeboren baby groeit als kool

– Je foto’s zijn niet voldoende scherp

– Belichting: je foto’s zijn vaak donker of vaak heel geel van kleur.

– Familiselfie’s heb je ondertussen wel genoeg

Wil jij liever dit?

– Scherpe, mooie belichte foto’s voor een album, collage,babyborrelkaartje,…

– Newbornfoto’s met het gezin, waar iedereen volledig opstaat

– Een koestermoment aan die eerste dagen die zo snel voorbij zijn

– Een eeuwige visuele herinnering aan jouw kleintje

 

babyfotograaf Turnhout

Een baby, zo bijzonder!

Ik wil je alvast proficiat wensen met de zwangerschap. Het is een tijd van vele gevoelens die jullie als koppel ervaren.

Die eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug. Een mooie herinnering en voor jullie kleine wonder is het later even fantastisch. Als zij of hij later groot is en zelf een gezin wil starten. Foto’s van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken. Mijn Garantie: dat liefdevolle, trotse gevoel als je terugkijkt naar de eerste foto’s.

Baby: ``You're my reminder that the universe can create beautiful things.``

babyfotografie turnhout

Newbornfotografie

De beste tijd om contact met me op te nemen om newborn fotoshoot in te plannen, is tijdens de zwangerschap. Op basis van de uitgerekende datum kunnen we al een voorlopige datum vastleggen. Bij de geboorte leggen we een definitieve geschikte datum vast. Ik doe newbornfotografie aan huis. Het voordeel? De baby voelt zich comfortabel in een veilige, rustige en warme omgeving.

Zijn er zusjes of broertjes aanwezig? Als newborn fotograaf betrek ik hen graag bij de fotoshoot.

Prijzen babyfotografie

 • Newborn Shoot
 • 299 Fotoshoot bij jou thuis
 • Bovenstaande prijs = geldig 15 km rondom Turnhout

   

  Inhoud van het pakket:

   

  ✓ Je ontvangt voor de shoot Make-up & kleding Tips

  ✓ Foto’s geschikt voor Drukwerk

  ✓ Geen watermerk/logo op de foto

  ✓ Je kiest je eigen foto’s uit een Online Gallerij

  ✓ Je kiest 10 foto’s in kleur, deze zelfde 10 ontvang je ook in zwart-wit

  ✓ Totaal = 20 digitale foto’s

  ✓ USB stick hoge resolutie foto’s

  ✓ Een mooi Foto-Album 15 pagina’s als aandenken

   

  Opties:

   

  ✓ Extra foto’s kunnen aangekocht worden aan 14€ /stuk (je ontvangt deze digitaal en in het foto-album)

  ✓ Make-up & Hairstyling (+ 65 euro) Enkel bij binnenshoots

  ✓ Prijzen inclusief BTW

[sp_testimonial id=”4525″]

Online kalender babyfotografie

fotograaf

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Welke garanties geeft Beautiful Moments Photography jullie als fotograaf?

Voor de goede service tijdens de shoot en na de fotoshoot, prachtige, hoge kwaliteitsfoto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Mijn full-frame camera en lenzen zijn van het merk Sony. Het resultaat? Superscherpe, kwaliteitsvolle beelden. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode.

Kom je aan huis?

Ja! Dit is mijn concept. Een fotosessie in het comfort van jullie eigen woning. De dagen na de fotosessie willen jullie graag zo ontspannen mogelijk houden. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen. Ik heb verschillende accessoires zoals mutjes, schalen, babypakjes, manden die je mag gebruiken als je dat wenst.

Heb je een studio?

Neen, dit is niet mijn concept. Indien dit om praktische redenen niet lukt, kan ik wel een fotostudio huren. De prijs is op aanvraag.

Doe je ook fotoshoots op locatie?

Ja zeker! Newborns fotografeer ik steeds in jullie woning. Voor een koppel fotoshoot, communiefoto’s, kindersessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik verschillende buitenlocaties in de omgeving van Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Malle, Rijkevorsel, Merksplas, Beerse waar ik graag gebruik van maak. Niet alleen in de zomer trouwens, want herfstsessies in het bos zijn ook een absolute aanrader.

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur behalve newbornfotografie, deze duren al snel 2 uur.

Waarom duurt newbornfotografie zo lang?

Omdat ik alle tijd neem en ik wil veilig kunnen werken. Tussendoor is er voldoende tijd zijn om jullie pasgeboren baby te voeden, te knuffelen.Bij de ene baby duurt het wat langer dan de andere voor hij/zij in slaap valt. De baby bepaalt het tempo bij newbornfotografie.

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Neen. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste er uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze is met paswoord beveiligd en enkel zichtbaar voor jou.

Kan ik extra digitale bestanden aankopen?

Ja dat kan, je kan bij mij extra foto’s aankopen aan 14 euro per stuk. Wil je graag extra foto’s? Vraag de mogelijkheden.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Ja zeker, dit is mogelijk, we hebben een uitgebreid aanbod. Doordat jullie bij mij prints bestellen, garandeer ik jullie de beste resolutie. Geen albums met logo’s op of waar je niet zeker van bent dat de kwaliteit goed gaat zijn. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld. Ik werk niet met een commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Ik verzorg de opmaak van het album, zodat jullie zich hier niet mee bezig hoeven te houden. Voor fine-art producten werk ik samen met QT Albums. Voor goede prijs/kwaliteit albums werk ik samen met Dreambooks Pro en Floricolor.

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Ja zeker, heb je zelf een locatie in gedachten? We kiezen voor jou ook een mooie rustige plek.

 

Maak je ook gezinsfoto’s?

Ja zeker!. Deze foto’s fotografeer ik ofwel bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Bij newborn en babysessies is er even gelegenheid om tussendoor een paar foto’s met mama en/of papa te nemen. Maar voor een volledige gezinssessie kiezen we best een mooie buitenlocatie.

Werk je ook in het weekend?

Ja, op zaterdag houd ik fotosessies omdat ik ervan bewust ben dat je dan als gezin samen bent. Newborn probeer ik liever in de week te shooten omdat je als mama en papa ouderschapsverlof hebt. Indien dit niet mogelijk is, maak ik graag een uitzondering.

Vraag je een voorschot?

Ter bevestiging van onze afspraak vraag ik steeds een voorschot van 150 euro. De tijd wordt gereserveerd in onze beide agenda’s. Zo is zowel klant als fotograaf zeker van deze wederzijdse afspraak. Bij een boeking van een huwelijk wordt een hoger voorschot gevraagd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 6e en 10e dag na de bevalling. De kans op baby acné is dan miniem en de baby legt zich nog in foetushouding. We leggen steeds een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje. We maken dan een definitieve afspraak voor newbornfotografie.

 

Wanneer doe ik best mijn zwangerschapssessie?

Bij voorkeur in de 33ste of 36ste zwangerschapsweek. Je zwangerschapsshoot vastleggen doe je best al in het begin of halverwege je zwangerschap.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn Newbornfotosessie?

Voor een newbornsessie kan je ‘s morgens de baby een badje geven met badolie. Daarna hem/haar insmeren met babyolie of babymelk. Zo is het kleintje lekker ontspannen en heeft zij/hij een zacht huidje.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com