A photograph is a return ticket
to a moment otherwise gone

fotograaf Sophie Adam uit Turnhout
Beautiful Moments photography

START HIER

zwangerschapsfotoshoot Turnhout
sophie adam fotograaf
fotograaf Turnhout

Hi, Ik ben Sophie

Fotograaf, mama van Sierra & Making Memories fan

Als voltijds fotografe ben ik elke dag dankbaar dat ik  bijzondere momenten mag vastleggen.

Sinds de komst van mijn dochter Sierra, besef ik des te meer hoe snel de tijd voorbij gaat.

In deze drukke wereld die maar sneller en sneller gaat, wil ik jou een pauzeknop aanbieden en  helpen met het terugblikken naar mooie lichtpunten in het leven zoals zwangerschap, geboorte, doop, huwelijk, een opgroeiend gezin, het vieren van elkaar als koppel etc… 

 

sophie adam fotograaf
fotograaf Turnhout

Mijn magie

Als fotograaf actief in de provincie Antwerpen, help ik jou bij het vastleggen van waardevolle herinneringen.

Er is niets mooiers dan natuurlijke en authentieke foto’s waar je jaren later nog steeds een glimlach op jouw gezicht tovert. Herinneringen en verhalen die emoties weerspiegelen en met aandacht voor detail zijn ongelooflijk waardevol.

Een fotoshoot is een totaalbeleving. Ik ondersteun jou met kledingkeuzes, styling, ontspannen en poses aannemen tijdens onze fotoshoot. Mijn missie? Foto’s waarin jullie jezelf herkennen en waar jullie nog jaren naar terug kunnen kijken.

Waar wil je meer over weten?

zwangerschapsfotograaf Antwerpen

Lieve woorden

Joyce Michiels
Joyce Michiels
Lees verder
Zonet onze preview gekregen, fantastische mooie foto's van onze grote dag (huwelijk)! Kijken al uit naar de rest! Sophie heeft zich heel dag volledig gegeven en dit steeds met de glimlach. Niets dan complimenten en lof gekregen voor Sophie!
cleo janssens
cleo janssens
Lees verder
Sophie is zeer vriendelijk, ook voor de kinderen. Ze heeft mijn gezin erg mooi op beeld vast gelegd. Foto's om te koesteren.
Julie Elskens
Julie Elskens
Lees verder
Een super vriendelijke en toffe madame, die Sophie. Op voorhand geeft ze je goede tips omtrent kledij, tijdstip om foto’s te nemen met de kindjes, enz. Ze denkt mee na om leuke en vooral spontane foto’s te nemen. Ze pakt alle tijd en zorgt voor een prachtige locatie. Daarnaast leverde ze topservice. De dag er na kregen we reeds de bewerkte beelden en deze waren prachtig. Bedankt Sophie en tot nog eens!
Felicia H.
Felicia H.
Lees verder
Al een tijdje wil ik de zwangerschap op een mooie manier vastleggen, uiteindelijk bij Sophie terecht gekomen. Zeer tevreden over de prachtige foto’s! Sophie denkt met je mee en kijkt ook samen naar alle mogelijkheden. Door Sophie voelde ik mij snel op mijn gemak!
Sara Van Brussel
Sara Van Brussel
Lees verder
Niet makkelijk om niet poserende baby s op de foto te krijgen, maar dit was geen probleem, de foto s zijn zo mooi en de baby s zijn zo goed in beeld gebracht WAUW! Blijvende herinnering aan de eerste momenten van onze 2 patatjes! Top foto s, goede kwaliteit, mooie accenten in de foto's.
Kristel Wils
Kristel Wils
Lees verder
Sophie is de allerbeste fotografe die je je maar kunt wensen. Ze is super professioneel en heeft een uitstekende dienstverlening. Ze antwoord heel snel, helpt je verder met al je vragen en neemt haar tijd om goed te begrijpen wat je wilt. Tijdens de fotoshoot was Sophie echt een droom. Ze deed er alles aan om de foto's helemaal naar wens te maken en gaf ook veel goede ideeën. Ik was ook echt op mijn gemak terwijl ik het helemaal niet gewoon ben om foto's te laten trekken. De foto's zelf zijn echt prachtig... heel authentiek, heel erg mezelf. Loved it!
Britt Schoenmakers
Britt Schoenmakers
Lees verder
De fotoshoot aan huis met Beautiful Moments verliep zeer aangenaam. Sophie nam de tijd om zowel baby als mama gerust te stellen en had het nodige materiaal hiervoor bij. Het resultaat waren zeer natuurlijke foto’s in een dromerige sfeer. Wij zijn zeer tevreden met deze prachtige herinnering aan ons pasgeboren baby’tje.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
Lees verder
Wat een ongelooflijk goede fotografe. Ze laat je je meteen comfortabel voelen, heeft aandacht voor ieder van ons (baby en man), zorgt voor de mooiste locaties en tot slot levert ze de mooiste foto’s ooit van ons gezin getrokken! Ze heeft een duidelijk oog voor wat een foto mooi maakt.
Sandra Claessens
Sandra Claessens
Lees verder
Een ontzettend fijne fotoshoot met heel veel geduld van de fotografe, precies wat onze dochter nodig had. En dat is zo goed te zien op de foto’s! En dan ook nog eens een hele snelle service. In één woord: TOP! Dank je wel Sophie!
Previous
Next
zwangerschapsfotoshoot Turnhout
huwelijksfotograaf Turnhout

Let's make some magic together

Wil je graag samen met mij mooie herinneringen maken
of wens je graag meer informatie?