FAMILIEFOTOGRAFIE

Laten we kennismaken!

Ik ben actief als Fotograaf in de regio's rondom Ranst, Zoersel, Schilde, Zandhoven, Lier, Boechout, Malle, Rijkevorsel, Beerse. Ik ben gespecialiseerd in: 

 

Zwangerschapsfotografie en newbornfotografie op locatie

 

Ik wil je alvast proficiat wensen met de zwangerschap! Het is een tijd van vele gevoelens die jullie als koppel ervaren en jullie tellen ongetwijfeld af tot jullie wonder eindelijk in jullie armen ligt. De eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug... Het is niet alleen geweldig voor jullie als kersverse ouders, om deze periode vast te leggen in een fotoreportage. Maar voor jullie kleine wonder is het later even fantastisch... Als hij of zij later groot is en zelf een gezin wil starten... Hoe bijzonder is het dan als ze deze mooie reportage van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken! Dat warme gevoel als je terugkijkt naar de eerste foto's, dat gevoel is onbetaalbaar en dat wil ik je graag bezorgen. Een zwangere vrouw is prachtig om te zien, daarom bied ik ook de service aan van zwangerschapsfotografie op locatie of bij jullie thuis.

Familiefotografie - Koppelfotoshoots & Huwelijk

 

Hartverwarmende families, deugnieten snoetjes, schattige lachjes, ik bezorg je een unieke ervaring met mooie koestermomenten van jullie gezin. We gaan voor echte connectie tussen elkaar als gezin of koppel en pure emoties. Bij een fotoshoot denken mensen soms dat het een stijve, klassieke bedoeling is, dit is niet het type fotografie dat ik vastleg. Aan de hand van opdrachten  wordt de fotoshoot luchtiger, waardoor je niet gefocust bent op de camera, maar op elkaar , de kinderen hebben plezier en achteraf heb je mooie beelden, een herinnering dat je koestert, waar je positief naar terugkijkt. Je kan bij me terecht voor het vastleggen van familieshoots en koppelshoots in een bos, lifestylefotografie bij jullie thuis, communiefoto's, een gezinswandeling in het bos gekoppeld aan een fotoshoot, een kerstshoot enz... Heb je zelf een uniek idee voor een fotoshoot? Neem gerust met me contact op en we werken samen iets uit.

Make-up

 

Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als visagiste, wens je graag aangepaste make-up voor je fotoshoot? Dan kunnen we dit als extra samen inplannen met de shoot ter plaatse, ik neem de maquillage mee naar de locatie.

Find us on Facebook

Privacy              Algemene Voorwaarden

JULLIE MOOISTE HERINNERINGEN

 

 

Het is bewezen dat de foto''s die je nu maakt over 30 jaar één van de waardevolste zaken zijn die jullie in het leven hebben.

Laat mij jullie helpen bij het vastleggen van deze waardevolle herinneringen en geef ze door aan de volgende generatie.

Jullie herinneringen verdienen dit !

Een fotoreportage is zoveel meer dan enkel op een knop duwen:

Het gaat om het herinneren en het vastleggen hoe gelukkig jullie zijn dat jullie elkaar hebben als familie.

Het gaat over het vastleggen van de liefde voor elkaar: als koppel en/of als gezin.

_________________

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf

waar jullie zich op jullie gemak kunnen voelen ​en jezelf kunnen zijn?

Zoek je een fotograaf die de tijd neemt, aandacht voor jullie als mens heeft,

goed met kinderen kan omgaan en het mooie in ieder mens ziet? 

Op zoek naar een fotosessie vol plezier, een geweldige beleving, ​

met veel mooie herinneringen?

 

Hebben jullie 3 x ja geantwoord ? Super, laten we kennismaken  :)

Copyright by

Beautiful Moments Photography

Privacy             Algemene Voorwaarden

Ondernemingsnummer BE0894601801

Fotograaf provincie Antwerpen

info@beautifulmoments.be

+32485004110