FAMILIEFOTOGRAAF 

KINDERFOTOGRAFIE

COMMUNIEFOTOGRAAF

Hartverwarmende families, deugnieten snoetjes, schattige lachjes, ik bezorg je een unieke ervaring met mooie koestermomenten van jullie gezin. We gaan voor echte connectie tussen elkaar als gezin en pure emoties. Bij een fotoshoot denken mensen soms dat het een stijve, klassieke bedoeling is, dit is niet het type fotografie dat ik vastleg. Aan de hand van opdrachten en spelletjes wordt de fotoshoot luchtiger, de kinderen hebben plezier en achteraf heb je mooie beelden, een herinnering dat je koestert, waar je positief naar terugkijkt. Je kan bij me terecht voor het vastleggen van familieshoots in een bos, lifestylefotografie bij jullie thuis, communiefoto's, een gezinswandeling in het bos gekoppeld aan een fotoshoot, een kerstshoot enz... Heb je zelf een uniek idee voor een fotoshoot? Neem gerust met me contact op en we werken samen iets uit.

Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als visagiste, wens je graag aangepaste make-up voor je fotoshoot? Dan kunnen we dit als extra samen inplannen met de shoot ter plaatse, ik neem de maquillage mee naar de locatie.

Dit type van fotosessie kan op elk moment van het jaar, elk seizoen heeft zijn charmes en hier werken we op maat, naar jullie wensen. Samen bespreken we de mogelijkheden en locatie. Een familieshoot duurt doorgaans 1u tot 1,5 uur. Na de fotoshoot worden de beelden tot in detail bekeken, digitaal bewerkt en afgeleverd. Om achteraf nog eens terug te kijken naar dit familiemoment zijn er mogelijkheden tot verschillende stijlen van fotocanvas en/of fotoalbums, fotoprints of communiekaartjes.

 

Een familiefotosessie op locatie begint vanaf 210 euro (incl BTW) inclusief 30 Digitale bestanden (combi kleur & zwart-wit) en een linnen foto-album met 5 foto's. De prijs is inclusief verplaatsing 15 km rondom Oelegem. Indien je graag iets wenst aan te passen of je hebt nog vragen, aarzel niet om me hierover te contacteren. Vul hieronder je gegevens in om een uitgebreide informatiebrochure met prijzen te ontvangen.

Ontvang onze family & kids fotosessie brochure

Vul hieronder je gegevens in voor deze folder te ontvangen of om een fotosessie te boeken

info@beautifulmoments.be  /  Tel. 0485/004.110

Copyright by

Beautiful Moments Photography

Privacy             Algemene Voorwaarden

Ondernemingsnummer BE0894601801

Fotograaf provincie Antwerpen

info@beautifulmoments.be

+32485004110