Voordat ik je meer ga vertellen over hoe je originele kinderfoto’s kunt maken met een smartphone, wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Sophie, fotografe woonachtig in Turnhout

 

 

Graag wil ik je graag helpen met enkele ideeën op te doen voor het vastleggen van foto’s van jouw kind en/of kinderen. We merken dat er meer vraag is naar Lifestyle fotografie, het vastleggen van jouw gezin in huiselijke sfeer en jouw kinderen op beeldvastleggen hoe ze werkelijk zijn, geen saaie poses maar leuke beelden om naar te zien! 

 

 

Graag bezorg ik je dan ook enkele tips om met jouw smartphone mooie foto’s te kunnen vastleggen. Je kan achteraf de foto’s een mooie look geven met de gratis fotofilter. Klik hier om deze te ontvangen.

 

 

fotograaf

Wens je graag binnen foto’s te trekken?

Gebruik daglicht, natuurlijk zacht licht. Trek daarom foto’s in de buurt van een raam, doe de gordijnen naar boven en laat het licht in de kamer verschijnen. Probeer artificieel licht zoals ledlicht en flits te vermijden Als je je flitser van de smartphone gebruikt, krijg je harde schaduwen of de foto’s vallen donker uit, met kwaliteitsverlies als gevolg. Geen van beide situaties zorgt jammer genoeg voor zacht ogende foto’s, kies daarom dus voor natuurlijk daglicht.

 

Wens je graag foto’s buiten te trekken?

Probeer harde zonnestralen (middagzon) te vermijden, dit geeft harde schaduwen op de foto. Een foto in de voormiddag tot +- 11 uur of namiddag vanaf +- 15 uur of bij zonsondergang geeft die mooie zachtige gloed van de zon weer.

 

Hoe originele kinderfoto’s maken?

Laat de foto spreken en gebruik een accessoire in de foto’s. Houden jouw kinderen van dansen, make-up,prinsessen, piraten, etc? Integreer dit in de foto. Het is eenwin-win situatie. De kinderen zijn er dol op en jij krijgt echte originele foto’s. Doe dit in verschillende levensfases

 

 

Wil jij graag familiefoto’s laten maken? Neem eens een kijkje op https://www.beautifulmoments.be/gezinsfotografie-in-turnhout/

of ontvang via deze link de prijzen voor een fotoshoot: https://www.beautifulmoments.be/prijzen-fotoshoot/

 

 

Ik bezorg je ook vrijblijvend kledingadvies zodat je niet onzeker hoeft te zijn over wat aan te doen. Bekijk mijn Pinterest bord om ideeën rond kledingstijl op te doen.

 

Veel liefs, Sophie

 

Fotograaf uit Antwerpen