fotograaf

Zwangerschap

Zwangerschapsfotografie op locatie

Ongedwongen, liefdevolle beelden met aandacht voor details.

Pure fotografie & Lifestyle fotografie

zwangerschapsfotografie

Be the mom you want to remember

Ik wil je alvast proficiat wensen met de zwangerschap. Het is een tijd van vele gevoelens die jullie als koppel ervaren. Ongetwijfeld tellen jullie af tot jullie wonder er eindelijk is. Zwangerschapsfotografie is uniek: het gaat om jou of om jou samen met jouw partner. Je hoeft je even niet druk te maken om wat er nog moet gebeuren.

Mijn garantie naar jullie:

Dat warme gevoel als je terugkijkt naar de eerste foto’s. Ik help graag met de styling. Aan de hand van een Pinterest bord toon ik je mooie kledingcombinaties. Ik heb ook enkele zwangerschapsjurken die je vrijblijvend mag gebruiken. Let’s be honest: een zwangere vrouw is super mooi met een prachtige onbeschrijfbare glow. Toch: tijdens de zwangerschap kan je je als mama in spé niet zo goed in je vel voelen. Je lichaam maakt hormonen aan en je hebt kwaaltjes. Daardoor hoor ik soms dat mama’s geen zwangerschapsfoto’s willen laten maken. Wat zou je ervan denken moest ik een maquillage aanbrengen, je haren doen? Ik beloof je: je zal er prachtig uitzien!

“You are pregnant and you are powerful. You are bold and you are beautiful. Go forward in your boldness, in your beauty and in your contentedness. Trust your body to birth and know that the collective power of women worldwide will be with you.”

zwangerschapsfotografie

Manier van werken bij zwangerschapsfoto's

Wil je graag een mooie herinnering aan je prachtige buik? Dan kan je bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie. Samen met je partner, als gezin met kinderen. Boudoir stijl (lingerie of artistiek naakt) of een romantische stijl. Ik werk op maat: het belangrijkste is wel dat jij je er goed bij voelt. Zelfvertrouwen resulteert in prachtige zwangerschapsfoto’s.Ik stel voor om halverwege van je zwangerschap contact met me op te nemen. Tussen 32 en 36 weken is de zwangerschapsbuik op haar mooist.

Mogelijkheden:

De voordelen van een zwangerschapsshoot bij jullie thuis: je kan heel persoonlijk werken: foto’s in de babykamer, boudoirfotografie, etc. Op locatie kan ook heel bijzonder zijn in de natuur. Of bij Golden hour: het laatste uur voordat de zon ondergaat. Een zwangerschapsfotosessie start vanaf 295 euro inclusief een foto-album. Prijs geldig 15 km rondom Ranst (provincie Antwerpen). Er zijn veel mogelijkheden.

fotograaf

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Welke garanties geeft Beautiful Moments Photography jullie als fotograaf?

Voor de goede service tijdens de shoot en na de fotoshoot, prachtige, hoge kwaliteitsfoto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Mijn full-frame camera en lenzen zijn van het merk Sony. Het resultaat? Superscherpe, kwaliteitsvolle beelden. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode.

Kom je aan huis?

Ja! Dit is mijn concept. Een fotosessie in het comfort van jullie eigen woning. De dagen na de fotosessie willen jullie graag zo ontspannen mogelijk houden. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen. Ik heb verschillende accessoires zoals mutjes, schalen, babypakjes, manden die je mag gebruiken als je dat wenst.

Heb je een studio?

Neen, dit is niet mijn concept. Indien dit om praktische redenen niet lukt, kan ik wel een fotostudio huren. De prijs is op aanvraag.

Doe je ook fotoshoots op locatie?

Ja zeker! Newborns fotografeer ik steeds in jullie woning. Voor zwangerschapsfotografie, een koppel fotoshoot, communiefoto’s, kindersessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik verschillende buitenlocaties in de omgeving van Ranst waar ik graag gebruik van maak. Niet alleen in de zomer trouwens, want herfstsessies in het bos zijn ook een absolute aanrader.

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur behalve newbornfotografie, deze duren al snel 2 tot 3 uur.

Waarom duurt een newbornshoot zo lang?

Omdat ik alle tijd neem en ik wil veilig kunnen werken. Tussendoor is er voldoende tijd zijn om jullie pasgeboren baby te voeden, te knuffelen.Bij de ene baby duurt het wat langer dan de andere voor hij/zij in slaap valt. De baby bepaalt het tempo bij newbornfotografie.

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Neen. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste er uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze is met paswoord beveiligd en enkel zichtbaar voor jou.

Kan ik extra digitale bestanden aankopen?

Ja dat kan, je kan bij mij extra foto’s aankopen aan 10 euro per stuk. Wil je graag extra foto’s? Vraag de mogelijkheden.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Ja zeker, dit is mogelijk, we hebben een uitgebreid aanbod. Doordat jullie bij mij prints bestellen, garandeer ik jullie de beste resolutie. Geen albums met logo’s op of waar je niet zeker van bent dat de kwaliteit goed gaat zijn. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld. Ik werk niet met een commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Ik verzorg de opmaak van het album, zodat jullie zich hier niet mee bezig hoeven te houden. Voor fine-art producten werk ik samen met QT Albums. Voor goede prijs/kwaliteit albums werk ik samen met Dreambooks Pro en Floricolor.

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Ja zeker, heb je zelf een locatie in gedachten? We kiezen voor jou ook een mooie rustige plek voor zwangerschapsfotografie.

 

Maak je ook gezinsfoto’s?

Ja zeker!. Deze foto’s fotografeer ik ofwel bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Bij newborn en babysessies is er even gelegenheid om tussendoor een paar foto’s met mama en/of papa te nemen. Maar voor een volledige gezinssessie kiezen we best een mooie buitenlocatie.

Werk je ook in het weekend?

Ja, op zaterdag houd ik fotosessies omdat ik ervan bewust ben dat je dan als gezin samen bent. Newborn probeer ik liever in de week te shooten omdat je als mama en papa ouderschapsverlof hebt. Indien dit niet mogelijk is, maak ik graag een uitzondering.

Vraag je een voorschot?

Ter bevestiging van onze afspraak vraag ik steeds een voorschot van 100 euro. De tijd wordt gereserveerd in onze beide agenda’s. Zo is zowel klant als fotograaf zeker van deze wederzijdse afspraak. Bij een boeking van een huwelijk wordt een hoger voorschot gevraagd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 6e en 10e dag na de bevalling. De kans op baby acné is dan miniem en de baby legt zich nog in foetushouding.We leggen steeds een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje. We maken dan een definitieve afspraak.

 

Zwangerschapsfotografie: wanneer doe ik best mijn zwangerschapssessie?

Bij voorkeur in de 33ste of 36ste zwangerschapsweek. Een plaats voor zwangerschapsfotografie vastleggen doe je best al in het begin of halverwege je zwangerschap.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn Newbornfotosessie?

Voor een newbornsessie kan je ‘s morgens de baby een badje geven met badolie. Daarna hem/haar insmeren met babyolie of babymelk. Zo is het kleintje lekker ontspannen en heeft zij/hij een zacht huidje.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com