NEWBORN FOTOGRAFIE

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Ik wil je alvast proficiat wensen met de zwangerschap! Het is een tijd van vele gevoelens die jullie als koppel ervaren en jullie tellen ongetwijfeld af tot jullie wonder eindelijk in jullie armen ligt. De eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug... Het is niet alleen geweldig voor jullie als kersverse ouders, om deze periode vast te leggen in een fotoreportage. Maar voor jullie kleine wonder is het later even fantastisch... Als hij of zij later groot is en zelf een gezin wil starten... Hoe bijzonder is het dan als ze deze mooie reportage van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken! Dat warme gevoel als je terugkijkt naar de eerste foto's, dat gevoel is onbetaalbaar en dat wil ik je graag bezorgen. Een zwangere vrouw is prachtig om te zien, daarom bied ik ook de service aan van zwangerschapsfotografie op locatie of bij jullie thuis. Vanaf 32 weken begint de zwangerschap mooi zichtbaar te worden.

 

De beste tijd om contact met me op te nemen om een zwangerschapsfotosessie of een babyfotoshoot in te plannen, is tijdens de zwangerschap, op die manier ben je zeker van een plekje in de agenda. Op basis van de uitgerekende datum kunnen we al een voorlopige datum vastleggen.  Zodra de baby geboren is en jouw gezin terug thuis is van het ziekenhuis, leggen we een definitieve geschikte tijd en datum vast voor de newborn fotosessie. Ik doe newbornfotografie aan huis, op die manier hoeven jullie zich niet te verplaatsen en de baby voelt zich comfortabel in haar of zijn veilige, rustige en warme omgeving. 

Het ideale moment om pasgeboren baby's in props (denk naar maar een mini houten bedje) te fotograferen is als ze 6-10 dagen oud zijn. Belangrijk: het is niet verplicht om een newborn enkel tussen bovenstaande dagen te fotograferen. De baby mag gerust ouder zijn, alleen dien je dan rekening mee te houden dat bepaalde poses niet meer mogelijk zijn, omwille van veiligheid. Het voordeel van een 'oudere' baby te fotograferen is dat de baby wakker en alerter is, waardoor je als ouders meer connectie en intiemere beelden kunt maken op de foto. Zijn er zusjes of broertjes aanwezig? Ik betrek hen graag bij de fotoshoot. We werken op het ritme van de baby en ik geef graag genoeg tijd voor eten en knuffelen tijdens de fotosessie. Er is keuze uit accessoires zoals dekentjes, mutsjes, hoofdbandjes, inbakerdoeken en ik betrek jullie graag bij de styling van de sessie.

We bieden ook een babyplan aan, een fantastische ervaring inclusief: een zwangerschap fotoshoot, een newborn fotoshoot, een fotoshoot baby 6 maanden en een fotoshoot baby 12 maanden. Vul hieronder je gegevens in om een informatiebrochure met tarieven te ontvangen.

ZWANGERSCHAP

Een zwangerschap fotosessie bij jouw thuis of op locatie

Prijzen zijn geldig voor verplaatsing 15 km rond Oelegem

Wat krijg je hiervoor? 

- Fotoshoot bij jouw thuis

  (1 uur)

- Inclusief mooie nabewerking

-10 Digitale bestanden:

- Linnen fotoalbum met 5 Foto's'

€ 185

NEWBORN-BABY

PAKKET BRONZE

Een newborn fotosessie aan huis. Prijzen zijn geldig voor verplaatsing 15 km rond Oelegem

Wat krijg je hiervoor? 

- Fotoshoot bij jouw thuis    (1,5 uur)

- Inclusief 3 Settings 

- Inclusief gezinsfoto

- Inclusief mooie nabewerking

-10 Digitale bestanden: je kiest 5 foto's  in kleur uit een online gallery, daarna  worden deze 5 omgezet naar zwart-wit.

- Linnen fotoalbum met 5 Foto's

€ 210

NEWBORN-BABY

PAKKET SILVER

Een newborn fotosessie aan huis. Prijzen zijn geldig voor verplaatsing 15 km rond Oelegem

Wat krijg je hiervoor? 

- Fotoshoot bij jouw thuis  (1,5 uur)

- Inclusief 3 Settings

- Inclusief gezinsfoto

- Inclusief mooie nabewerking

 

-20 Digitale bestanden: je kiest 10 foto's  in kleur uit een online gallery, daarna  worden deze 10 omgezet naar zwart-wit.

- Linnen fotoalbum met 10 Foto's of Houten Bewaarbox met 10 Prints

€ 295

Ontvang onze newborn fotosessie brochure

Vul hieronder je gegevens in voor deze folder te ontvangen of om een fotosessie te boeken

info@beautifulmoments.be  /  Tel. 0485/004.110

Copyright by

Beautiful Moments Photography

Privacy             Algemene Voorwaarden

Ondernemingsnummer BE0894601801

Fotograaf provincie Antwerpen

info@beautifulmoments.be

+32485004110