Beautiful Moments Photography

fotograaf Antwerpen

Als je intypt in google een origineel cadeau voor je vriendin, vind je heel vaak veel ideeën terug. Maar wat zou. ze nu toch wel heel graag willen? Iets wat heel veel vrouwen willen is eens romantisch met haar partner op de foto gaan. Je merkt dat ze na de shoot een positieve energie hebben en dat is zo fijn om te zien en mee te maken!

Wij vrouwen, houden van romantiek, dat is gewoon zo 😉 Een moment samen met zijn 2 , in de natuur, de liefde voor elkaar vastleggen en achteraf terugkijken naar dat moment. Je zal punten scoren!

Nu denk je misschien als man, dat lijkt me wel raar , zo geposeerd er staan. Relax, ik beloof je dat je helemaal er niets van merkt dat ik er ben. De bedoeling van dit type fotoshoot:

fotograaf Antwerpen

Ik toon je ware “jou”:

De mooiste foto’s worden gecreëerd als iedereen zich op haar of zijn gemak voelt. Vaak hoor ik dat mensen zich niet comfortabel voor de lens voelen of niet fotogeniek zijn. Ze wensen ergens toch een mooie fotocollectie te hebben, alleen houdt een bepaalde onzekerheid hen tegen. Herkenbaar?

Geen stress, Ik begeleid jullie door heen de fotoshoot, ik geef jullie opdrachten en ludieke spelletjes, een portie fun zonder akwardness. Grapjes, een lach, een romantisch moment, misschien met een traan van geluk erbij. It’s just the two of you. Jullie zullen zelfs vergeten dat ik erbij ben.

 

Zaterdag een foto shoot gehad samen met men vriendin!

Een zeer relaxte ervaring! Als de fotograaf liever heeft dat je jezelf bent ipv poses te vragen die jij of zij/hij liever niet doet, dan weet je dat het goed zit!

Toffe fotografe met gegarandeerd geslaagde resultaten! – Keyani Immens

 

Een totale ervaring met Make-up & haistyling & kleding

Geen idee wat aan te doen qua kleding? Ik help graag met de styling. Aan de hand van een Pinterest bord toon ik je mooie kledingcombinaties voor het hele gezin. Ik heb ook enkele jurken voor de vrouwen die ze vrijblijvend mag gebruiken. Er zijn ook mogelijkheden zoals het aanbrengen van een make-up/hairstyling.

 

Wens je graag meer informatie over deze koppelshoot? Bekijk volgende pagina even met nog meer informatie

 

TIP Een romantische fotoshoot is ook origineel idee voor je huwelijksaanzoek te doen en dit mooie moment voor eeuwig vast te leggen! Meer informatie kan je via info@beautifulmoments.be ontvangen.

 

Warme groetjes

 

Sophie

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com