Beautiful Moments Photography

familiefotograaf Antwerpen

Covid 19 heeft een weerslag gehad op onze volledige maatschappij, wat ik merk is dat er toch vele mensen zijn in mijn dicht netwerk die enkele levenslessen meegenomen hebben. Denk maar aan meer me-time, meer rust nemen, meer family & quality time nemen. Kortom: waarde hechten aan kleine zaken in het leven.

Vorige donderdag leerde ik deze prachtige familie kennen, Sarah, Kenny en hun lieve goedlachse dochter Livia. Na enkele minuten vertelde Sarah me dat ze zelf heel veel foto’s heeft van haar dochter, maar weinig van hun als gezin. Herkenbaar? Daarom had ze voor haarzelf en haar gezin een belofte gemaakt om elk jaar een familiesessie in te plannen om elke herinnering als gezin vast te leggen. Op dit moment: kleine Livia die zich optrekt en probeert de eerste pasjes te maken, met hulp van mama en papa natuurlijk.

Een warme oproep aan de ouders: besta in jullie familiefoto’s, later voor jullie kinderen en julliezelf. Zodat jullie terug kunnen kijken naar al deze mooie familiemomenten. Vond je het zelf heerlijk dat je als kind door de foto’s kon bladeren hoe je familie eruit zag? Dit gevoel is hetzelfde voor jouw kinderen en kleinkinderen.

De fotoshoot verliep heel vlot en luchtig, een wandeling als gezin, spelen met de kleine Livia, genieten van elkaar als gezin in de natuur. De mooiste en natuurlijkste beelden. Geen geposeerde, geforceerde Say-cheese lachjes. Jullie zelf zijn op een ongedwongen manier. Hieronder kan je enkele sfeerbeelden terugvinden van deze super leuke fotoshoot.

Sarah is verpleegkundige bij Kind & Gezin en heeft daarnaast een blog over het leven als mama. Herkenbare mamaverhalen kan je lezen op http://momsarahwithlove.be

Ik ben Sarah, verpleegkundige bij Kind en Gezin, verloofd met mijn grootste (2m 08) liefde en vooral mama van Livia die tijdens het schrijven van deze tekst al 9 maanden is geworden. Ja ‘nu al’ want alle clichés over een kind krijgen blijken waar, zoals dat de tijd vliegt en je je al snel een leven zonder vlekken op een t-shirt niet meer kan herinneren.

Ik ben oorspronkelijk beginnen schrijven over en aan mijn dochter, al van tijdens de zwangerschap, zodat zij (en ik) dit later kan teruglezen. Al snel  voelde ik de drang om nog meer te schrijven, ook over dingen die Livia later mogelijks niet interesseren. Vandaar deze blog!

Verder krijg ik geregeld, mede vanuit mijn job/opleiding/ervaring, (dezelfde) vragen over tips en tricks in het ouderschap en deel ik deze dan ook graag met jullie. Een klein wist-je-dat-je is dat de naam momsarahwithlove is geboren vanuit het liedje “From Sarah with love” van Sarah Connor, één van de vele (melige) liedjes die ik doodgraag luidkeels meezing in de wagen. 

Locatie: Vrieselhof Oelegem (Provincie Antwerpen)

Wat gaan jullie doen tijdens de vakantie in het eigen land? Ik ben benieuwd naar jouw reactie. Interesse gekregen in een familiefotoshoot? Neem gerust vrijblijvend contact met me op via deze link.

Liefs

Sophie

Fotograaf Antwerpen

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com