Dé mooiste foto's dankzij het gebruik van een Lightroom Preset

Komt dit je bekend voor?

 

Je trekt heel wat foto’s met je smartphone, maar op 1 of andere manier krijg je jouw foto’s niet goed.

Te donkere foto’s, overbelichte foto’s, te grauw of te geel, het gras is gifgroen etc…

Na veel zuchten en blazen geef je het op, want een foto bewerken daar kruipt toch veel tijd in en het is heel technisch allemaal. Je droomt van die prachtige Instagram foto’s met perfecte familiefoto’s, maar bij jou lijkt het toch niet te lukken?

Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie

Prachtige resultaten: Voor & na dankzij het gebruik van een preset

De beelden spreken voor zich...

” Superhandig , deze presets! Met 1 klik op de knop, veranderen mijn foto’s in prachtige plaatjes ” – Jolien

[hurrytimer id="7552"]

Overal beschikbaar

Bewerk je foto's zoals de professionals!

Mooie foto's

Hi!

Ik ben Sophie, gezinsfotografe. Toen ik net begon met het fotograferen keek ik vaak naar andere fotografen hun foto’s. Ze kregen die in een mooie fotostijl, maar hoe deden ze dit vroeg ik me af? Want mijn foto’s die uit de camera kwamen, hadden andere kleuren, de foto straalde volledig een andere sfeer uit.

Ik begon met de eerste stappen in fotobewerking in Photoshop, de uren gingen voorbij, heel veel tijd kroop erin. Tot ik hoorde van presets, een fotobewerking die in 1 klik je foto omtovert naar een perfect plaatje in de fotostijl dat je wenst.

 

 

Een verademing want je foto’s kan je bewerken in een consistente stijl, zoveel tijd dat je bespaart, én dat wil ik jou ook leren!

Als hardwerkende mama of papa heb je weinig tijd. Je wilt elke stap in jouw leven samen met jouw baby of kids vastleggen op beeld. Want kindjes, ze groeien als kool… Laat me jou helpen met jouw foto’s de upgrade te geven die ze verdienen! Leer zelf hoe je prachtige foto’s maakt, dankzij het gebruik van een preset.

Super gemakkelijk

Bewerk je foto's zoals de professionals!

Mooie fotoherinneringen

 

” Wauw, mijn foto’s zijn nog nooit zo mooi geweest, én het is zo poepsimpel ” – Marijke

 

” Wat een verademing, ik heb nu een consistente fotostijl in 1,2,3 en het gaat zo snel!
Nu kan ik eindelijk aan die fotoboeken beginnen – Shari

[hurrytimer id=”7552″]

Wat is een preset?

Een preset kan je vergelijken met een fotofilter, maar is niet hetzelfde. Een fotofilter, ken je van op je telefoon of van bepaalde app’s. Je foto krijgt een bepaalde kleurstijl. Instagram heeft deze sinds kort ook voor dat je je foto upload. Wat doet een preset MEER dan een fotofilter? De belichting ,contrast, scherpte van jouw foto wordt in 1 klik aangepast naar een professioneel niveau. Wil je foto’s leren maken zoals fotografen en influencers? Dan zijn presets the way to go

Waarom Lightroom Presets dé manier is om je foto’s om te toveren?

Waarom Lightroom Presets dé manier is om je foto’s om te toveren? - Het is super gemakkelijk: in 1 klik tovert je foto om naar een perfect plaatje
Overal beschikbaar: een momentje van wachten of verveling? Openen die app! - Je bespaart tijd: zo kan je je focussen op andere zaken 😉 - Je foto’s worden in 1 klik omgezet naar een professioneel niveau - De Lightroom Mobile App is gratis: Lightroom is hét platform dat gebruikt wordt door de professionals.

Welke voorkennis dien je te hebben?

De basiskennis van een Smartphone: hoe je een applicatie installeert en waar je je foto’s en bestanden in je telefoon kan terugvinden. Meer niet, het is dus super gemakkelijk. Én je krijgt er gratis een installatiegids in PDF en een video bij met enkele tips om je op weg te helpen. Ben je er klaar voor?

Hoe ontvang ik de downloads?

Nadat je de betaling hebt voltooid, heb je onmiddellijk de mogelijkheid om het product / de producten te downloaden van de definitieve aankooppagina en ontvang je kort daarna ook een download-e-mail. Als u deze e-mail om welke reden dan ook niet onmiddellijk ontvangt, neem dan contact met ons op via info@beautifulmoments.be

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com