Zwangerschapsfotoshoot van Marie-Noëlle

Wat houdt een zwangerschapsfotoshoot aan huis nu precies in?


Enkele weken geleden maakte ik kennis met dit prachtige koppel die zwanger zijn van hun eerste kindje. Zwangerschapsfotografie aan huis is in opmars, een fotoshoot in het comfort van de eigen woning, in alle rust en sereniteit foto's vastleggen. Persoonlijk opteer ik liever voor fotografie aan huis: je hebt unieke beelden, niet altijd dezelfde studiofoto's waar je niet alle ideeën kan uitwerken. Een zwangerschapsfotoshoot gaat om een eeuwige herinnering aan de zwangerschap, want daar gaat het uiteindelijk in fotografie om: het vastleggen van beelden die je gaat doorgeven aan jouw kinderen en eventueel een generatie verder.


Bij een fotoshoot is het normaal dat je de eerste 15 minuten wat zenuwachtig bent, daarom maak ik altijd eerst kennis met het koppel dat voor mijn lens staat, wie zijn ze, hoe verloopt de zwangerschap, hoe voelt de vrouw zich op dit moment. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. We namen foto's op verschillende locatie's in de woning, waar het licht zeer mooi valt, dit geeft een mooie natuurlijke sfeer aan de zwangerschapsfoto's. Humor en gesprekken komen aan bod tijdens de shoot, dit maakt het allemaal wat luchtiger en aangenaam en geeft zeer spontane foto's. Hieronder kan je enkele beelden terugvinden van de zwangerschapsfotoshoot van Marie-Noëlle en haar partner Timothy.


Voor meer informatie over een zwangerschapsfotosessie of een newbornfotoshoot kan je hier terugvinden. Heb je vragen? Aarzel niet om mij te contacteren via info@beautifulmoments.be


Zwangerschapsfotoshoot Antwerpen

zwangerschapsfotoshoot voorbeelden1 keer bekeken