Terug naar het authentieke...FOTOPRINTS

Bijgewerkt: 25 dec 2019

Als klein meisje vroeger zat ik geregeld te kijken in de dozen vol met foto's en de fotoalbums die mijn moeder en vader bijhielden. De uren gingen voorbij en ik herinner me nog het warme, nostalgische gevoel dat ik kreeg bij het bekijken van deze foto's en het ophalen van herinneringen uit mijn kindertijd. Dat gevoel is nooit weggegaan en zo is mijn voorliefde voor fotografie ontstaan en wil ik dit met andere mensen delen.


Ik ga nog steeds voor een authentieke Fine ART print, het is meer dan een vel papier, het is het warme gevoel dat je erbij krijgt bij het vasthouden en bekijken en behoudt zijn kwaliteit en waarde ten opzichte van foto's enkel digitaal bijhouden. Want, stel,... je smartphone begeeft het of je USB stick/harde schijf, dan zijn je foto's verdwenen, zo heb je altijd een back-up van je foto's. Daarnaast weet niemand hoe binnen 10 of 15 jaar de foto's van toen op je scherm gaan verschijnen, kunnen we dit nog openen, wat met de pixelkwaliteit?


Boek je bij mij een fotosessie heb je de keuze om te kiezen voor deze Fine Art printbox (hieronder te bekijken), dit is een houten bewaarbox inclusief een USB stick met je bestanden op en afhankelijk van je pakket een aantal Fine Art prints. Deze foto's worden gedrukt op dik kunstenaarspapier met een matte, gladde oppervlakte structuur. Het papier wordt handgemaakt en is zuurvrij en waterresistent, ideaal voor een lange levensduur. Je kan dit vergelijken met look & feel van aquarelpapier.


Heb je vragen of wens je te boeken als fotograaf? Neem gerust met me contact op via info@beautifulmoments.be


Warme groetjes Sophie
8 keer bekeken