Spontane familiefoto's

Bijgewerkt: mrt 4

Onlangs bracht ik een bezoekje aan deze heerlijke warme familie, toen ik binnenkwam stonden de meisjes al helemaal klaar om hun dansjes te laten zien. Renske & Janne 2 creatieve meiden die hun heerlijke zelf lieten zien. Om spontane familiefoto's te kunnen vastleggen is het belangrijk dat je een connectie met de kinderen en de familie legt. Make-up, dansen, op het bed springen, knuffelen, elkaar om te beurt kietelen dat hoorde er allemaal bij! :)


Wat is lifestylefotografie nu precies?

Kortweg het fotograferen van mensen zoals ze echt zijn, in het comfort van hun eigen huis. Geen klassieke studiobeelden, geen geposeerde foto's, maar het vastleggen van connectie, liefde tussen mensen. Het fotograferen van unieke, authentieke momenten.


Heb je een studio?

Neen voor lifestylefotografie kom ik naar jullie thuis, van tevoren maken we even kennis om meer te vertellen over jullie familie/kinderen zodat ik me goed kan voorbereiden.


Is het normaal dat mijn kind niet stilzit?

Tuurlijk! het is normaal dat jullie als ouders zenuwachtig zijn en het is daarnaast normaal dat jullie kind niet stilzit :). Wist je dat je gemiddeld maar 15 minuten hebt om een kind stil te fotograferen? :) Daarna zijn ze hun aandacht kwijt, ze zoeken iets nieuws. Daarom maak ik de fotoshoot interessant voor hun. Ik stel hen vragen, geef hen kleine opdrachten. Ze mogen zich uitleven, ze mogen echt zijn wie dat ze zijn.


Fotografeer je ook buiten?

Ja zeker! Afhankelijk van welke regio jullie zijn zoeken we samen een buitenlocatie waar jullie zich goed bij voelen. Je kan bij me terecht voor het vastleggen van familieshoots in een bos, lifestylefotografie bij jullie thuis, communiefoto's, een gezinswandeling in het bos gekoppeld aan een fotoshoot, enz... Heb je zelf een uniek idee voor een fotoshoot? Neem gerust met me contact op en we werken samen iets uit.


Hoe lang duurt een familie fotoshoot?

Een familieshoot duurt doorgaans 1u tot 1,5 uur. Na de fotoshoot worden de beelden tot in detail bekeken, digitaal bewerkt en afgeleverd.


Kan ik bij jou ook een foto-album bestellen?

Om achteraf nog eens terug te kijken naar dit familiemoment zijn er mogelijkheden tot verschillende stijlen van fotocanvas en/of fotoalbums, fotoprints of communiekaartjes.


Kijk je mee naar het resultaat van deze fotosessie? Wens je graag jouw familie op een unieke manier vast te leggen? Klik hier mijn portfolio. Op zoek naar tips? Klik dan hier.

Voor meer vragen of boeking: stuur gerust een mail naar info@beautifulmoments.be