Wat is een Cakesmash fotoshoot

Bijgewerkt: mrt 4

Wat is een cakesmash? Je hebt het woord misschien al enkele malen gehoord, maar wat houdt het nu precies in? Het is een rage die uit Amerika overgevlogen is, op je eerste verjaardag mag je je volop uitleven. Het begint vaak met een stukje proeven om daarna met volle overtuiging met handen in de cake te vliegen. Je dochter of zoontje kan zich volop uitleven met superleuke, originele foto's als aandenken.


Waar wordt de fotoshoot gehouden?


Een fotoshoot cakesmash gebeurt bij jouw thuis, in eigen sfeer waar je kind zich comfortabel voelt. We spreken van te voren een thema af, voorzie jij de versiering zoals ballonnen en de cake? Of dien ik deze te voorzien? Dat is allebei mogelijk. Ik probeer daarnaast altijd een knuffel of speelgoed of dergelijke van het kind te integreren in de fotosessie.


Wanneer organiseer je een cakesmash fotosessie?


Wanneer je baby 1 jaar wordt is zij of hij klaar om een originele fotosessie te houden. We bouwen stilaan op, de eerste minuten maak ik kennis met jullie als gezin en met de baby. Wat zijn de typische karaktertrekjes dat zij of hij heeft. Een connectie maken met het gezin en het kind vind ik zeer belangrijk vooraleer we een fotosessie opstarten.


Waar kan je een cakesmash taart vinden?


Enkele klanten van me hebben beroep gedaan op Patiserie Camille uit Zoersel voor het creëren van een prachtige taart. Onderaan onder de fotoreportage kan je haar gegevens terugvinden.


Ben je benieuwd wat een cakesmash fotoreportage inhoudt? Bekijk onderaan enkele beelden van Félien die zich volop stortte op de taart. Daarnaast maakte ik enkele mooie beelden van Félien samen met mama Inne. Een prachtige herinnering voor haar later.


Een fotoreportage is zoveel meer dan enkel op een knop duwen: Het gaat om het herinneren en het vastleggen hoe gelukkig jullie zijn dat jullie elkaar hebben als familie. Het gaat over het vastleggen van de liefde voor elkaar: als gezin. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als visagiste, wens je graag aangepaste make-up voor je fotoshoot? Dan kunnen we dit als extra samen inplannen met de shoot ter plaatse, ik neem de maquillage mee naar de locatie.


Wens je graag meer informatie? Stuur vrijblijvend een mail naar info@beautifulmoments.be voor meer informatie.
Patisserie Camille: http://www.patisseriecamille.be/4 keer bekeken