ROMANTISCHE FOTOSHOOT

Een koppel fotoshoot is het moment om eindelijk samen met je geliefde op een ontspannen manier foto's te laten vastleggen. Het is een bijzonder en liefdevol moment dat je samen beleeft en waar je achteraf mooie herinneringen aan overhoudt. Aan de hand van vragen en kleine opdrachten die ik jullie meegeef, nemen jullie de tijd om even stil te staan bij elkaar waarom jullie voor elkaar gekozen hebben. Ik kan je garanderen dat je terug die verliefdheidskriebels gaat voelen. We spreken samen een locatie af waar jullie je fijn voelen, of een plek belangrijk voor jullie is.
Iets dat iets toevoegt aan je foto's waar je blij van wordt

Dit type fotoshoot kan elk moment van het jaar, elk seizoen heeft zijn charmes en hier werken we naar. Samen bespreken we de mogelijkheden en locatie.  Een fotoshoot op locatie duurt doorgaans 1 uur tot 1,5 uur. Na de fotoshoot worden de beelden tot in detail bekeken, digitaal bewerkt en afgeleverd. Om de liefde nog extra te verzegelen, zijn er achteraf mogelijkheden tot verschillende stijlen van fotocanvas en/of fotoalbums. 

Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als visagiste, wens je graag aangepaste make-up voor je fotoshoot? Dan kunnen we dit als extra samen inplannen met de shoot ter plaatse, ik neem de maquillage mee naar de locatie.

Een romantische loveshoot op locatie begint vanaf 210 euro (incl BTW) inclusief 30 Digitale bestanden (combi kleur & zwart-wit) en een linnen album met 5 foto's. De prijs is inclusief verplaatsing 15 km rondom Oelegem. Indien je graag iets wenst aan te passen of je hebt nog vragen, aarzel niet om me hierover te contacteren.
 

HUWELIJKSFOTOGRAFIE

 

Gaan jullie trouwen? Proficiat en ik wens jullie veel succes met alle voorbereidingen! 

Een bruidsfotograaf helpt jullie om van deze dag een onvergetelijke ervaring te maken. Een huwelijksfotograaf is degene die vaak de hele dag aanwezig is, dus kies iemand met wie je een klik hebt, die jullie vertrouwen en die het beste van jullie als persoon naar boven weet te halen.


Op een hectische dag als een bruiloft is weet een professional precies het juiste moment zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik leg graag bijzondere momenten en pure emoties vast. Mijn manier van fotograferen is te vergelijken met 'Storytelling". Ik leg jullie verhaal van deze prachtige dag vast met als resultaat natuurlijke en tijdloze trouwfoto's.

Geen geforceerde glimlach, maar échte momenten. Een lach, een traan, een gekke situatie, oprecht geluk, opvallende details... Familie, vrienden, iedereen op hun best!

 

Tijdens jullie huwelijk begeef ik mij vooral op de achtergrond, zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Ik probeer heel wat kleine momentjes vast te leggen maar sta er uiteraard ook om alle grote momenten vast te leggen! Zo hebben jullie een zo compleet mogelijk verhaal van jullie dag. Tussendoor ga ik er graag even met jullie tussenuit voor een aparte fotoshoot, een korte pauze: ik gebruik als een moment van ontspanning voor jullie twee. Aan de hand van vragen en kleine opdrachten die ik jullie meegeef, nemen jullie de tijd om even stil te staan bij elkaar waarom jullie voor elkaar gekozen hebben.

De prijs van huwelijksfotografie start vanaf 985 euro, elke huwelijksfotoshoot is anders,  contacteer me daarom vrijblijvend voor een offerte en/of meer informatie.

Meer informatie huwelijksfotoreportage

Vul hieronder je gegevens in voor meer informatie te ontvangen of om een fotosessie te boeken

info@beautifulmoments.be  /  Tel. 0485/004.110

Copyright by

Beautiful Moments Photography

Privacy             Algemene Voorwaarden

Ondernemingsnummer BE0894601801

Fotograaf provincie Antwerpen

info@beautifulmoments.be

+32485004110