Beautiful Moments Photography

Fotograaf Antwerpen, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, gezinsfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie

Als huwelijksfotograaf zal ik de mooiste momenten en emoties vastleggen. Omdat ik als fotograaf een hele dag met jullie zal samenwerken, is het belangrijk dat we elkaar van te voren leren kennen om te kijken of het een perfect match is. Daarom wordt er in elk pakket een kennismakingsgesprek voorzien via Zoom videocall. Jullie kunnen al jullie vragen dan aan mij stellen, zodat jullie een beter beeld hebben over onze samenwerking. Ook tussentijd ben ik altijd beschikbaar om jullie vragen te beantwoorden.


Wil je voor de huwelijksdag reeds gewoon worden aan de lens? Dan raad ik jullie een koppelfotoshoot in, een uurtje fotoshoot met jullie 2 als koppel.


Na jullie huwelijksdag ontvang je binnen 1 week een slideshow met de een selectie van mooiste beelden & hoogtepunten van jullie bijzondere dag. De overige foto’s worden binnen 3 weken aangeleverd via een online link die jullie kunnen delen met familieleden.


Jullie ontvangen bij elk pakket een linnen foto-album als mooi aandenken, inclusief een USB stick met hoge resolutiefoto’s zonder watermerk. Daarnaast maak ik voor jullie een online video met de mooiste beelden (+- 10 min) die jullie kunnen delen met jullie dierbaren.

In 2023 en 2024 heb ik nog enkele plaatsen vrij voor huwelijken to fotograferen. Wil je meer weten?

Download dan mijn huwelijksbrochure: https://www.beautifulmoments.be/huwelijksfotografie/

Trouwfotograaf Antwerpen

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com