Beautiful Moments Photography

Sophie van Beautiful Moments deed een prematuur baby fotoshoot in AZ Sint jozef Malle

Op 24 Juni bezocht in het AZ Sint Jozef ziekenthuis te malle afdeling neonatologie waar ik voor VZW Kleine Held een fotoshoot ging doen van een prematuren baby Fleur:

Het verhaal over hoe de fotoshoot ging en de brief aan Fleur

Ondertussen is Fleur naar huis, herenigd met haar zusje, mama en papa ❤️

Open brief aan Fleur

Lieve Fleur

Op 24 juni 2020 had ik de eer om jou en jouw mama en papa te ontmoeten in het AZ St Jozef te Westmalle. 24/06/2020 om 9U30. Daar lag je dan te slapen in een apart kamertje. Met kleine oogjes werd je wakker om daarna je pampertje te laten verversen door jouw fiere, lieve papa, temperatuur meten, wegen en je voeding ontvangen. Wat had je grote honger, een flinke meid. Deze foto’s zullen jouw een beter beeld geven van jouw verblijf op neonatalogie in AZ Sint-Jozef in Malle.

Je kwam ter wereld op 7 mei 2020 (toen 32 weekjes oud) omwille van een zwangerschapsvergiftiging. Zowel jij als jouw mama waren in gevaar. Gelukkig is er snel gehandeld kunnen worden. Op een 15-tal minuten kwam jij ter wereld. Ondertussen zijn we enkele weken verder en je stelt het samen met jouw mama bijzonder goed. Als alles volgens plan verloopt en je jouw gewicht zal halen, zal je deze week naar huis mogen. Jouw grote zus Emilie verjaart op 1 juli, een groter cadeau zal zij en jouw mama en papa zich niet kunnen wensen. We duimen alvast allemaal mee!

Lieve Fleur, jouw mama en papa en je grote zus zien jou heel graag en tellen de dagen af tot wanneer je thuis bent. Ik wens je heel veel mooie momenten samen met jouw familie.

Veel liefs en ergens hoop ik elkaar nog eens te ontmoeten om te zien hoe je gegroeid bent en hoe je in het leven zult staan. Ik ben ervan overtuigd als een sterke meid/vrouw. Je bent alvast een vechter, dat heb je reeds bewezen.

Liefs Sophie

Wat doet VZW Kleine Held voor mama’s en papa’s?

Met onze gratis startpakketjes en fotoreportages willen we ouders van prematuren en zieke pasgeborenen een lichtpuntje schenken in een emotioneel zware periode. Dankzij de zorgenvriendjes kunnen we echt voor het ganse gezin zorgen. Wens je graag deze organisatie te steunen? Dat kan! meer informatie op https://kleineheld.be/steun-ons/

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com