fotograaf

Gezinsfoto's

Kinderfotografie & gezinsfotografie op locatie

Ongedwongen, liefdevolle beelden met aandacht voor details.

Pure fotografie & Lifestyle fotografie

fotografe sophie adam

Herken jij dit als mama?

– Jouw foto’s van jouw kindjes zijn uit rare hoeken getrokken

– Je foto’s zijn niet voldoende scherp

– Belichting: je foto’s zijn vaak donker of vaak heel geel van kleur

– Gezinsselfie’s heb je ondertussen wel genoeg

Wil jij liever dit?

– Scherpe, mooie belichte foto’s voor een canvas aan de muur

– Foto’s met het gezin, waar iedereen volledig opstaat

– Spontane, ongeforceerde foto’s waar je jouw kids en partner niet bij hoeft te dwingen

– Een eeuwige visuele herinnering aan jouw kindje(s) die zo snel opgroeien

gezinsfotografie in Antwerpen door Sophie Adam

The family is one of nature’s masterpieces

Als gezinsfotografe bezorg ik je een unieke ervaring met mooie koestermomenten van jullie gezin. We gaan voor echte connectie tussen elkaar als gezin en pure emoties. Bij gezinsfotografie denken mensen soms dat het een stijve bedoeling is, dit is niet het type fotografie dat ik vastleg. Ik geef jullie opdrachten en spelletjes, een portie fun en family time.

 

Mijn garantie naar jullie:

Een liefdevol, trots gevoel als je terugkijkt naar deze foto’s. Ik help graag met de kledingstyling. Ik heb enkele jurken voor de mama’s die je vrijblijvend mag gebruiken. Vaak zie ik dat ouders enkel foto’s laten maken van hun kinderen. Een warme oproep: besta in jullie foto’s, later voor de kinderen en julliezelf.

`` The most precious jewels you’ll ever have around your neck are the arms of your children. ``

“One day all your children will have is pictures of you. Make sure you're in them. No matter what your hair looks like or your body, they won't care about any of that, they'll just want to see you. Do it for them.”

communiefotoshoot door Sophie Adam uit Antwerpen

Manier van werken bij gezinsfotografie

Dit type van fotosessie kan op elk moment van het jaar, elk seizoen heeft zijn charmes. Samen bespreken we de mogelijkheden en locatie. Een familieshoot duurt doorgaans 1u tot 1,5 uur. Na de fotoshoot worden de beelden tot in detail bekeken, digitaal afgewerkt.

 

Mogelijkheden:

Om achteraf nog eens terug te kijken naar dit familiemoment zijn er mogelijkheden tot verschillende stijlen van fotocanvas, fotolijsten en/of fotoalbums, fotoprints of kaartjes.

Een gezinsfotosessie start vanaf 295 euro. Je kan een vrijblijvende brochure ontvangen door hieronder op de button te klikken.

 • Gezin
 • 295 1 x op locatie
 • ° Prijs geldig 15 km rondom Turnhout

  ° Make-up & kleding Tips

  ° Gebruik van “mamajurken”

  ° Perfecte afwerking

  ° Je kiest je eigen foto’s

  ° Je kiest 15 foto’s in kleur, deze 15 ontvang je ook in zwart-wit

  ° Totaal = 30 digitale foto’s

  ° USB stick met hoge resolutie foto’s

  ° Foto-Album 20 pagina’s

  Opties:

  Extra foto’s kunnen aangekocht worden aan 10€ /stuk

   

  Make-up & Hairstyling (+ 65 euro) Enkel bij binnenshoots

  Heb je vragen? Vraag gerust meer informatie via onderstaande knop

Julie De Belder

Één woord : FANTASTISCH! Sophie is een lieve vrouw, waar ik me direct thuis bij voelde. Even vantevoren alles besproken via facetime, goeie communicatie met elkaar.. de moment van de shoot, was ook heel leuk, mooi weer, mooie locatie, alles verliep vrij vlotjes met onze kleine kapoen! Dan de keuze maken tussen alle mooie foto’s die zij geselecteerd had, wow! Wij zijn superblij met de foto’s, de locatie was ook top, de kesselse heide, ik raad Sophie echt aan want de foto’s zijn top! De foto’s zijn voor altijd, mooie herinneringen aan de mooie tijd dat ons meisje nog klein was,.. btw: mijn mama was ook so excited!! 😍 prachtig, bedankt voor alles

Julie De Belder

Al een tijdje wil ik de zwangerschap op een mooie manier vastleggen, uiteindelijk bij Sophie terecht gekomen. Zeer tevreden over de prachtige foto’s! Sophie denkt met je mee en kijkt ook samen naar alle mogelijkheden. Door Sophie voelde ik mij snel op mijn gemak! Onze kleine laten we bij Sophie zeker vastleggen met een newborn shoot

Felicia Hakken

SUPER MOOIE FOTO S VAN ONZE 2 KLEINE BABYS. Niet makkelijk om niet poserende baby s op de foto te krijgen, maar dit was geen probleem, de foto s zijn zo mooi en de baby s zijn zo goed in beeld gebracht WAUW! Blijvende herinnering aan de eerste momenten van onze 2 patatjes! Top foto s, goede kwaliteit, mooie accenten in de foto s

Sara Van Brussel

Wat een ongelooflijk goede fotografe. Ze laat je je meteen comfortabel voelen, heeft aandacht voor ieder van ons (baby en man), zorgt voor de mooiste locaties en tot slot levert ze de mooiste foto’s ooit van ons gezin getrokken! Ze heeft een duidelijk oog voor wat een foto mooi maakt. Ik raad ze iedereen aan en met ons zal ze nog vaak samenwerken. Veel groetjes, Sarah

Sarah Cauberghs

Op 22 januari heb ik een cakesmash fotoshoot laten doen voor de verjaardag van mijn meisje haar 1e verjaardag. De ervaring was geweldig. Een leuke namiddag met mijn dochtertje gehad en met de sympathieke Fotografe Sophie. En geweldig mooie foto’s
Ik weet al wie ik ga vragen voor de fotoshoot voor mijn meisje haar 2 jaar

Inne Van Laer

Super content! Gaat heel vlot om met kindjes. Resultaten zijn ook top! Wij zijn fan.

Liesje Haest

Sophie is een ‘lieve, down to earth girl met bakken talent. Dan heb ik het niet alleen over het fotograferen en alles dat erbij komt kijken maar ook het talent om haar modellen te laten zijn wie ze zijn en hen de ruimte te geven om zich op hun gemak te voelen. Niets hoeft, alles mag! Ze neemt er heel graag de tijd voor!

Daphne Reuvers

Super geduldige fotografe. Enkele uren geprobeerd foto’s te maken van onze newborn. Ze zijn ook super gelukt. Alles samen met een fijne babbel. Leuke ervaring!

Tiffany W

Leuk contact!
Warm onthaal voor zowel ons als ons kindje.
Hebben al foto’s laten maken op locatie en thuis. Welke gelegenheid ook, Sophie gaat de uitdaging aan! Zeer mooie resultaten!

Nicky Verhaegen

Wij hebben een super toffe shoot gehad bij Sophie! Wat een lieve vrouw met een dikke dosis geduld. Het eindresultaat is zo mooi! De 5 sterren zijn dik verdient! Bedankt voor het vastleggen van deze prachtige momenten!

Gilles Rousseaux

fotograaf

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Welke garanties geeft Beautiful Moments Photography jullie als fotograaf?

Voor de goede service tijdens de shoot en na de fotoshoot, prachtige, hoge kwaliteitsfoto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Mijn full-frame camera en lenzen zijn van het merk Sony. Het resultaat? Superscherpe, kwaliteitsvolle beelden. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode.

Kom je aan huis bij gezinsfotografie?

Ja! Dit is mijn concept. Een fotosessie in het comfort van jullie eigen woning. De dagen na de fotosessie willen jullie graag zo ontspannen mogelijk houden. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen. Ik heb verschillende accessoires zoals mutjes, schalen, babypakjes, manden die je mag gebruiken als je dat wenst.

Heb je een studio?

Neen, dit is niet mijn concept. Indien dit om praktische redenen niet lukt, kan ik wel een fotostudio huren. De prijs is op aanvraag.

Doe je ook gezinsfotografie op locatie?

Ja zeker! Newborns fotografeer ik steeds in jullie woning. Voor zwangerschapsfotografie, een koppel fotoshoot, communiefoto’s, kindersessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik verschillende buitenlocaties in de omgeving van Ranst waar ik graag gebruik van maak. Niet alleen in de zomer trouwens, want herfstsessies in het bos zijn ook een absolute aanrader.

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur behalve newbornfotografie, deze duren al snel 2 tot 3 uur.

Waarom duurt een newbornshoot zo lang?

Omdat ik alle tijd neem en ik wil veilig kunnen werken. Tussendoor is er voldoende tijd zijn om jullie pasgeboren baby te voeden, te knuffelen.Bij de ene baby duurt het wat langer dan de andere voor hij/zij in slaap valt. De baby bepaalt het tempo bij newbornfotografie.

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Neen. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste er uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze is met paswoord beveiligd en enkel zichtbaar voor jou.

Kan ik extra digitale bestanden aankopen?

Ja dat kan, je kan bij mij extra foto’s aankopen aan 10 euro per stuk. Wil je graag extra foto’s? Vraag de mogelijkheden.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Ja zeker, dit is mogelijk, we hebben een uitgebreid aanbod. Doordat jullie bij mij prints bestellen, garandeer ik jullie de beste resolutie. Geen albums met logo’s op of waar je niet zeker van bent dat de kwaliteit goed gaat zijn. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld. Ik werk niet met een commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Ik verzorg de opmaak van het album, zodat jullie zich hier niet mee bezig hoeven te houden. Voor fine-art producten werk ik samen met QT Albums. Voor goede prijs/kwaliteit albums werk ik samen met Dreambooks Pro en Floricolor.

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Ja zeker, heb je zelf een locatie in gedachten? We kiezen voor jou ook een mooie rustige plek voor zwangerschapsfotografie.

 

Maak je ook gezinsfoto’s?

Ja zeker!. Deze foto’s fotografeer ik ofwel bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Bij newborn en babysessies is er even gelegenheid om tussendoor een paar foto’s met mama en/of papa te nemen. Maar voor een volledige gezinssessie kiezen we best een mooie buitenlocatie.

Werk je ook in het weekend bij gezinsfotografie?

Ja, op zaterdag houd ik fotosessies omdat ik ervan bewust ben dat je dan als gezin samen bent. Newborn probeer ik liever in de week te shooten omdat je als mama en papa ouderschapsverlof hebt. Indien dit niet mogelijk is, maak ik graag een uitzondering.

Vraag je een voorschot?

Ter bevestiging van onze afspraak vraag ik steeds een voorschot van 100 euro. De tijd wordt gereserveerd in onze beide agenda’s. Zo is zowel klant als fotograaf zeker van deze wederzijdse afspraak. Bij een boeking van een huwelijk wordt een hoger voorschot gevraagd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 6e en 10e dag na de bevalling. De kans op baby acné is dan miniem en de baby legt zich nog in foetushouding.We leggen steeds een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje. We maken dan een definitieve afspraak.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn Newbornfotosessie?

Voor een newbornsessie kan je ‘s morgens de baby een badje geven met badolie. Daarna hem/haar insmeren met babyolie of babymelk. Zo is het kleintje lekker ontspannen en heeft zij/hij een zacht huidje.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com