fotograaf

Gezinsfotografie & Kinderfotografie

Kinderfotografie & gezinsportretten op locatie

Ongedwongen, liefdevolle beelden met aandacht voor details.

Pure fotografie & Lifestyle fotografie

Vind je het moeilijk om mooie kinderfoto's te maken met je smartphone?

Ik help je graag verder. Download gratis het e-book met tips

familiefotograaf Antwerpen

The family is one of nature’s masterpieces

Gezinsfotografie staat voor hartverwarmende families, deugnieten snoetjes, schattige lachjes, ik bezorg je een unieke ervaring met mooie koestermomenten van jullie gezin. We gaan voor echte connectie tussen elkaar als gezin en pure emoties. Bij een fotoshoot denken mensen soms dat het een stijve, klassieke bedoeling is, dit is niet het type fotografie dat ik vastleg. Aan de hand van opdrachten en spelletjes wordt de fotoshoot luchtiger, de kinderen hebben plezier en achteraf heb je mooie beelden, een herinnering dat je koestert, waar je positief naar terugkijkt. Je kan bij me terecht voor het vastleggen van familieshoots in een bos, lifestylefotografie bij jullie thuis, communiefoto’s, een gezinswandeling in het bos gekoppeld aan een fotoshoot, een kerstshoot enz…

Mijn garantie naar jullie:

Dat warme gevoel als je terugkijkt naar deze familiefoto’s. Ik help graag met de styling. Aan de hand van een Pinterest bord toon ik je mooie kledingcombinaties voor het hele gezin. Ik heb ook enkele jurken voor de mama’s die je vrijblijvend mag gebruiken. Er zijn ook mogelijkheden zoals het aanbrengen van een make-up.

Heel vaak zie ik dat ouders enkel foto’s laten maken van hun kinderen. Een warme oproep aan de ouders: besta in jullie familiefoto’s, later voor jullie kinderen en julliezelf. Zodat jullie terug kunnen kijken naar al deze mooie familiemomenten.

`` The most precious jewels you’ll ever have around your neck are the arms of your children. ``

familiefotograaf Antwerpen

Manier van werken bij gezinsfotografie

Dit type van fotosessie kan op elk moment van het jaar, elk seizoen heeft zijn charmes en hier werken we op maat, naar jullie wensen. Samen bespreken we de mogelijkheden en locatie. Een familieshoot duurt doorgaans 1u tot 1,5 uur. Na de fotoshoot worden de beelden tot in detail bekeken, digitaal bewerkt en afgeleverd.

Mogelijkheden:

Om achteraf nog eens terug te kijken naar dit familiemoment zijn er mogelijkheden tot verschillende stijlen van fotocanvas, fotolijsten en/of fotoalbums, fotoprints of communiekaartjes.

Een gezinsfotosessie start vanaf 295 euro inclusief een foto-album. Prijs geldig 15 km rondom Ranst (provincie Antwerpen). Je kan een vrijblijvende brochure ontvangen door hieronder op de button te klikken.

“Think of your family today and every day thereafter, don’t let the busy world of today keep you from showing how much you love and appreciate your family.” –Josiah

fotograaf

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Welke garanties geeft Beautiful Moments Photography jullie als fotograaf?

Voor de goede service tijdens de shoot en na de fotoshoot, prachtige, hoge kwaliteitsfoto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Mijn full-frame camera en lenzen zijn van het merk Sony. Het resultaat? Superscherpe, kwaliteitsvolle beelden. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode.

Kom je aan huis?

Ja! Dit is mijn concept. Een fotosessie in het comfort van jullie eigen woning. De dagen na de fotosessie willen jullie graag zo ontspannen mogelijk houden. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen. Ik heb verschillende accessoires zoals mutjes, schalen, babypakjes, manden die je mag gebruiken als je dat wenst.

Heb je een studio?

Neen, dit is niet mijn concept. Indien dit om praktische redenen niet lukt, kan ik wel een fotostudio huren. De prijs is op aanvraag.

Doe je ook fotoshoots op locatie?

Ja zeker! Newborns fotografeer ik steeds in jullie woning. Voor zwangerschapsfotografie, een koppel fotoshoot, communiefoto’s, kindersessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik verschillende buitenlocaties in de omgeving van Ranst waar ik graag gebruik van maak. Niet alleen in de zomer trouwens, want herfstsessies in het bos zijn ook een absolute aanrader.

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur behalve newbornfotografie, deze duren al snel 2 tot 3 uur.

Waarom duurt een newbornshoot zo lang?

Omdat ik alle tijd neem en ik wil veilig kunnen werken. Tussendoor is er voldoende tijd zijn om jullie pasgeboren baby te voeden, te knuffelen.Bij de ene baby duurt het wat langer dan de andere voor hij/zij in slaap valt. De baby bepaalt het tempo bij newbornfotografie.

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Neen. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste er uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze is met paswoord beveiligd en enkel zichtbaar voor jou.

Kan ik extra digitale bestanden aankopen?

Ja dat kan, je kan bij mij extra foto’s aankopen aan 10 euro per stuk. Wil je graag extra foto’s? Vraag de mogelijkheden.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Ja zeker, dit is mogelijk, we hebben een uitgebreid aanbod. Doordat jullie bij mij prints bestellen, garandeer ik jullie de beste resolutie. Geen albums met logo’s op of waar je niet zeker van bent dat de kwaliteit goed gaat zijn. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld. Ik werk niet met een commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Ik verzorg de opmaak van het album, zodat jullie zich hier niet mee bezig hoeven te houden. Voor fine-art producten werk ik samen met QT Albums. Voor goede prijs/kwaliteit albums werk ik samen met Dreambooks Pro en Floricolor.

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Ja zeker, heb je zelf een locatie in gedachten? We kiezen voor jou ook een mooie rustige plek voor zwangerschapsfotografie.

 

Maak je ook gezinsfoto’s?

Ja zeker!. Deze foto’s fotografeer ik ofwel bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Bij newborn en babysessies is er even gelegenheid om tussendoor een paar foto’s met mama en/of papa te nemen. Maar voor een volledige gezinssessie kiezen we best een mooie buitenlocatie.

Werk je ook in het weekend?

Ja, op zaterdag houd ik fotosessies omdat ik ervan bewust ben dat je dan als gezin samen bent. Newborn probeer ik liever in de week te shooten omdat je als mama en papa ouderschapsverlof hebt. Indien dit niet mogelijk is, maak ik graag een uitzondering.

Vraag je een voorschot?

Ter bevestiging van onze afspraak vraag ik steeds een voorschot van 100 euro. De tijd wordt gereserveerd in onze beide agenda’s. Zo is zowel klant als fotograaf zeker van deze wederzijdse afspraak. Bij een boeking van een huwelijk wordt een hoger voorschot gevraagd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 6e en 10e dag na de bevalling. De kans op baby acné is dan miniem en de baby legt zich nog in foetushouding.We leggen steeds een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje. We maken dan een definitieve afspraak.

 

Zwangerschapsfotografie: wanneer doe ik best mijn zwangerschapssessie?

Bij voorkeur in de 33ste of 36ste zwangerschapsweek. Een plaats voor zwangerschapsfotografie vastleggen doe je best al in het begin of halverwege je zwangerschap.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn Newbornfotosessie?

Voor een newbornsessie kan je ‘s morgens de baby een badje geven met badolie. Daarna hem/haar insmeren met babyolie of babymelk. Zo is het kleintje lekker ontspannen en heeft zij/hij een zacht huidje.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com