fotograaf

Gezinsfoto's

Kinderfotografie & gezinsfotografie op locatie

Ongedwongen, liefdevolle beelden met aandacht voor details.

Pure fotografie & Lifestyle fotografie

fotograaf turnhout

Herken jij dit als mama?

– Jouw foto’s van jouw kindjes zijn uit rare hoeken getrokken

– Je foto’s zijn niet voldoende scherp

– Belichting: je foto’s zijn vaak donker of vaak heel geel van kleur

– Gezinsselfie’s heb je ondertussen wel genoeg

Wil jij liever dit?

– Scherpe, mooie belichte foto’s voor een canvas aan de muur

– Foto’s met het gezin, waar iedereen volledig opstaat

– Spontane, ongeforceerde foto’s waar je jouw kids en partner niet bij hoeft te dwingen

– Een eeuwige visuele herinnering aan jouw kindje(s) die zo snel opgroeien

The family is one of nature’s masterpieces

Als gezinsfotografe bezorg ik je een unieke ervaring met mooie koestermomenten van jullie gezin. We gaan voor echte connectie tussen elkaar als gezin en pure emoties. Bij gezinsfotografie denken mensen soms dat het een stijve bedoeling is, dit is niet het type fotografie dat ik vastleg. Ik geef jullie opdrachten en spelletjes, een portie fun en family time.

 

Mijn garantie naar jullie:

Een liefdevol, trots gevoel als je terugkijkt naar deze foto’s. Ik help graag met de kledingstyling. Ik heb enkele jurken voor de mama’s die je vrijblijvend mag gebruiken. Vaak zie ik dat ouders enkel foto’s laten maken van hun kinderen. Een warme oproep: besta in jullie foto’s, later voor de kinderen en julliezelf.

gezinsfotografie in Antwerpen door Sophie Adam

`` The most precious jewels you’ll ever have around your neck are the arms of your children. ``

“One day all your children will have is pictures of you. Make sure you're in them. No matter what your hair looks like or your body, they won't care about any of that, they'll just want to see you. Do it for them.”

communiefotoshoot Turnhout

Manier van werken bij gezinsfotografie

Dit type van fotosessie kan op elk moment van het jaar, elk seizoen heeft zijn charmes. Samen bespreken we de mogelijkheden en locatie. Een familieshoot duurt doorgaans 1u tot 1,5 uur. Na de fotoshoot worden de beelden tot in detail bekeken, digitaal afgewerkt.

 

Mogelijkheden:

Om achteraf nog eens terug te kijken naar dit familiemoment zijn er mogelijkheden tot verschillende stijlen van fotocanvas, fotolijsten en/of fotoalbums, fotoprints of kaartjes.

Een gezinsfotosessie start vanaf 299 euro. Je kan een vrijblijvende brochure ontvangen door hieronder op de button te klikken.

Lieve Woorden van klanten...

[sp_testimonial id=”4525″]

Prijs Gezinsfotoshoot

 • Gezin
 • 299 1 x op locatie
 • Bovenstaande prijs = geldig 15 km rondom Turnhout

   

  Inhoud van het pakket:

   

  ✓ Je ontvangt voor de shoot Make-up & kleding Tips

  ✓ Foto’s geschikt voor Drukwerk

  ✓ Geen watermerk/logo op de foto

  ✓ Je kiest je eigen foto’s uit een Online Gallerij

  ✓ Je kiest 15 foto’s in kleur, deze zelfde 15 ontvang je ook in zwart-wit

  ✓ Totaal = 30 digitale foto’s

  ✓ USB stick hoge resolutie foto’s

  ✓ Een mooi Foto-Album 15 pagina’s als aandenken

   

  Opties:

   

  ✓ Extra foto’s kunnen aangekocht worden aan 14€ /stuk (je ontvangt deze digitaal en in het foto-album)

  ✓ Make-up & Hairstyling (+ 65 euro) Enkel bij binnenshoots

  ✓ Prijzen inclusief BTW

 • Grote Gezinnen >10 pers
 • 399 1 x op locatie
 • Opgelet: bij grote gezinnen vanaf 10 personen – is de boekingsprijs anders omdat dit meer tijd in beslag neemt. Jullie ontvangen onderstaande service

  Bovenstaande prijs = geldig 15 km rondom Turnhout

   

  Inhoud van het pakket:

   

  ✓ Je ontvangt voor de shoot Make-up & kleding Tips

  ✓ Foto’s geschikt voor Drukwerk

  ✓ Geen watermerk/logo op de foto

  ✓ Je kiest je eigen foto’s uit een Online Gallerij

  ✓ Je kiest 20 foto’s in kleur, deze zelfde 20 ontvang je ook in zwart-wit

  ✓ Totaal = 40 digitale foto’s

  ✓ USB stick hoge resolutie foto’s

  ✓ Een mooi Foto-Album 15 pagina’s als aandenken

   

  Opties:

   

  ✓ Extra foto’s kunnen aangekocht worden aan 14€ /stuk (je ontvangt deze digitaal en in het foto-album)

  ✓ Make-up & Hairstyling (+ 65 euro) Enkel bij binnenshoots

  ✓ Prijzen inclusief BTW

Online Kalender

Bekijk hier de mogelijkheden

fotograaf

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Welke garanties geeft Beautiful Moments Photography jullie als fotograaf?

Voor de goede service tijdens de shoot en na de fotoshoot, prachtige, hoge kwaliteitsfoto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Mijn full-frame camera en lenzen zijn van het merk Sony. Het resultaat? Superscherpe, kwaliteitsvolle beelden. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode.

Kom je aan huis bij gezinsfotografie?

Ja! Dit is mijn concept. Een fotosessie in het comfort van jullie eigen woning. De dagen na de fotosessie willen jullie graag zo ontspannen mogelijk houden. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen.

Heb je een studio?

Neen, dit is niet mijn concept. Indien dit om praktische redenen niet lukt, kan ik wel een fotostudio huren. De prijs is op aanvraag.

Doe je ook gezinsfotografie op locatie?

Ja zeker! Newborns fotografeer ik steeds in jullie woning. Voor zwangerschapsfotografie, een koppel fotoshoot, communiefoto’s, kindersessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik verschillende buitenlocaties in de omgeving van Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Malle, Rijkevorsel, Merksplas, Beerse waar ik graag gebruik van maak. Niet alleen in de zomer trouwens, want herfstsessies in het bos zijn ook een absolute aanrader.

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur behalve newbornfotografie, deze duren al snel 2 uur.

Waarom duurt een newbornshoot zo lang?

Omdat ik alle tijd neem en ik wil veilig kunnen werken. Tussendoor is er voldoende tijd zijn om jullie pasgeboren baby te voeden, te knuffelen.Bij de ene baby duurt het wat langer dan de andere voor hij/zij in slaap valt. De baby bepaalt het tempo bij newbornfotografie.

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Neen. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste er uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze is met paswoord beveiligd en enkel zichtbaar voor jou.

Kan ik extra digitale bestanden aankopen?

Ja dat kan, je kan bij mij extra foto’s aankopen aan 14 euro per stuk. Wil je graag extra foto’s? Vraag de mogelijkheden.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Ja zeker, dit is mogelijk, we hebben een uitgebreid aanbod. Doordat jullie bij mij prints bestellen, garandeer ik jullie de beste resolutie. Geen albums met logo’s op of waar je niet zeker van bent dat de kwaliteit goed gaat zijn. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld. Ik werk niet met een commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Ik verzorg de opmaak van het album, zodat jullie zich hier niet mee bezig hoeven te houden. Voor fine-art producten werk ik samen met QT Albums. Voor goede prijs/kwaliteit albums werk ik samen met Dreambooks Pro en Floricolor.

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Ja zeker, heb je zelf een locatie in gedachten? We kiezen voor jou ook een mooie rustige plek voor zwangerschapsfotografie.

 

Maak je ook gezinsfoto’s?

Ja zeker!. Deze foto’s fotografeer ik ofwel bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Bij newborn en babysessies is er even gelegenheid om tussendoor een paar foto’s met mama en/of papa te nemen. Maar voor een volledige gezinssessie kiezen we best een mooie buitenlocatie.

Werk je ook in het weekend bij gezinsfotografie?

Ja, op zaterdag houd ik fotosessies omdat ik ervan bewust ben dat je dan als gezin samen bent. Newborn probeer ik liever in de week te shooten omdat je als mama en papa ouderschapsverlof hebt. Indien dit niet mogelijk is, maak ik graag een uitzondering.

Vraag je een voorschot?

Ter bevestiging van onze afspraak vraag ik steeds een voorschot van 150 euro. De tijd wordt gereserveerd in onze beide agenda’s. Zo is zowel klant als fotograaf zeker van deze wederzijdse afspraak. Bij een boeking van een huwelijk wordt een hoger voorschot gevraagd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 6e en 10e dag na de bevalling. De kans op baby acné is dan miniem en de baby legt zich nog in foetushouding.We leggen steeds een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje. We maken dan een definitieve afspraak.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn Newbornfotosessie?

Voor een newbornsessie kan je ‘s morgens de baby een badje geven met badolie. Daarna hem/haar insmeren met babyolie of babymelk. Zo is het kleintje lekker ontspannen en heeft zij/hij een zacht huidje.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com