FAQ - FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Welke garanties geeft Beautiful Moments Photography jullie als fotograaf?

Voor de goede service tijdens de shoot en na de fotoshoot, prachtige, hoge kwaliteitsfoto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode. Ik ben gespecialiseerd in zwangerschap, newborn, baby's en kinderen. 

Kom je aan huis?

Ja! Dit is mijn concept waarop mijn fotografie rust, een fotosessie in het comfort van jullie eigen woning. De dagen na de fotosessie willen jullie graag zo ontspannen mogelijk houden. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen. Ik heb verschillende accessoires zoals mutjes, schalen, babypakjes, manden die je mag gebruiken als je dat wenst.

Heb je een studio?

Neen, dit is niet mijn concept, indien dit om praktische redenen niet anders kan, ben ik wel in de mogelijkheid om een fotostudio te huren voor enkele uren.

Doe je ook fotoshoots op locatie?

Ja zeker!. Newborns fotografeer ik steeds in jullie woning, maar voor communiefoto's, kindersessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik verschillende buitenlocaties in de omgeving van Ranst waar ik graag gebruik van maak en die zeer geschikt zijn als decor voor onze fotosessie. Niet alleen in de zomer trouwens, want bijvoorbeeld herfstsessies in het bos zijn ook een absolute aanrader. 

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur behalve newborn fotosessies, deze duren al snel 2 tot 3 uur. Minisessies duren 20 à 30 minuten.

Waarom duurt een newbornshoot zo lang?

Omdat ik alle tijd neem. Tussendoor moet er voldoende tijd zijn om jullie pasgeboren baby te voeden, te knuffelen, ...  Bij de ene baby duurt het wat langer dan de andere voor hij/zij in slaap valt. De baby bepaalt het tempo... 

Krijg ik ook onbewerkte foto's?

Neen. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste er uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze is met paswoord beveiligd en enkel zichtbaar voor jou, als klant.

Kan ik de digitale bestanden ook kopen?

Ja dat kan. Iedereen kan vrij kiezen of je bij mij fotoproducten bestelt en/of je graag de digitale bestanden koopt.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Ja zeker, dit is mogelijk, we hebben een uitgebreid aanbod. Doordat jullie bij mij prints bestellen, garandeer ik jullie de beste resolutie van de foto's. Geen albums met logo's op of waar je niet zeker van bent dat de kwaliteit goed gaat zijn. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld, geen commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Ik verzorg ook de opmaak van het album, zodat jullie zich hier niet mee bezig hoeven te houden.

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Absoluut! Laat je inspireren door mijn portfolio en we kiezen voor jou ook een mooie rustige plek. 

 

Maak je ook gezinsfoto's?

Ja zeker!. Deze foto’s fotografeer ik ofwel bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Bij newborn en babysessies is er even gelegenheid om tussendoor een paar foto's met mama en/of papa te nemen. Maar voor een volledige gezinssessie kiezen we best een mooie buitenlocatie.

Werk je ook in het weekend?

Ja, op zaterdag houd ik fotosessies omdat ik ervan bewust ben dat je dan als gezin samen bent. Newborn probeer ik liever in de week te shooten omdat je als mama en papa  ouderschapsverlof hebt. Indien dit niet mogelijk is, maak ik graag een uitzondering.

Vraag je een voorschot?

Ter bevestiging van onze afspraak vraag ik steeds een voorschot van 100 euro. De tijd wordt gereserveerd in onze beide agenda's. Zo is zowel klant als fotograaf zeker van deze wederzijdse afspraak. Bij een boeking van een huwelijk wordt een hoger voorschot gevraagd, afhankelijk van de gemaakte afspraken, omdat ik een hele dag dien vrij te houden.

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 6e en 10e dag na de bevalling. De kans op baby acné is dan miniem en de baby legt zich nog in foetushouding. Daarom leggen we - in samenspraak - steeds een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje en maken we de datum definitief of, indien nodig, verschuiven we de datum.  

 

Wanneer doe ik best mijn zwangerschapssessie?

Bij voorkeur in de 33ste of 34ste zwangerschapsweek. Maar tussen 31 en 38 weken kan ook. Je zwangerschapsshoot vastleggen doe je best al in het begin of halverwege je zwangerschap. Zo kan je er zeker van zijn dat ik nog plaats heb in de periode die jij graag wilt.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn Newbornfotosessie?

Voor een newbornsessie kan je 's morgens de baby een badje geven met badolie en hem/haar daarna insmeren met babyolie of babymelk. Zo is je kleintje lekker ontspannen en heeft hij een zacht huidje.

Copyright by

Beautiful Moments Photography

Privacy             Algemene Voorwaarden

Ondernemingsnummer BE0894601801

Fotograaf provincie Antwerpen

info@beautifulmoments.be

+32485004110