Beautiful Moments Photography

De bruid en bruidegom zeiden ja

Het zijn moeilijke en vreemde tijden voor iedereen. De eens zo gezellige bijeenkomsten vallen in het water of worden uitgesteld. Toch besluiten meer en meer koppels om alsnog te trouwen, dit in een beperktere bezetting en enkel met de naaste familie (bubbel).

Jullie hebben ook besloten niet langer te wachten, en trouwen liever kleinschaliger dan in onwetendheid te blijven zitten. En dit dus met het respecteren van de maatregelen. Het vergt moed om plannen die jullie misschien al meer dan een jaar geleden maakte, om te gooien om jullie liefdesverklaring op de eerste plaats te stellen.

Wat is een trouw zonder een feest?

Voor de meeste koppels is de trouwdag een dag waar al lang naar uitgekeken wordt. Maar nu… geen feest, geen openingsdans… Toch merkte ik uit mijn dichte omgeving dat mensen hier creatief mee omspringen. De kosten die anders naar een zaal zouden gaan, kunnen nu elders besteedt worden. Natuurlijk spreek ik voor mijn eigen rekening om direct met de deur in huis te vallen en onszelf aan te prijzen, maar wil even bespreken wat er mogelijk is.

Een dag als geen andere…

Natuurlijk blijft deze dag special, of hij nu beperkt is of niet. Toch mist er iets door een activiteit die is weggevallen. Onderaan kan je een filmpje terugvinden van hoe een koppel hier creatief mee omsprong.

Ikzelf, Sophie van Beautiful Moments Photography en Alexander van Storyteller Productions, sloegen de handen in elkaar en werkten samen aan een huwelijksreportage. Dit koppel ontving zowel digitale foto’s, een huwelijksfoto-album , als een videoreportage. Een memorabel aandenken aan hun speciale dag. Het voordeel van een video: ze deelden deze foto’s en video met hun naaste familie en vrienden, zodat de personen die normaal gesproken deel uitmaakte van deze dag, toch even mee het moment werden genomen.

Op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk? Stuur me gerust een vrijblijvende mail, ik neem telkens maar enkele huwelijken per jaar aan. Bekijk hier mijn recent portfolio voor huwelijksfotografie

Voor een videoreportage kan je terecht bij Alexander Van den Bogaert: www.storytellerproductions.be

Voor meer informatie over tarieven en werkwijze: https://www.storytellerproductions.be/huwelijkenenevenementen/

Make-up & Hair: Steffi – St Studio Oostmalle: https://www.facebook.com/St.StudioMalle/

Bloemen Bruid en haarkam: Bloemenhuisje Brecht

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com