Beautiful Moments Photography

als zwangerschapsfotografe uit Antwerpen leg ik graag dit tedere moment vast, met als resultaat prachtige zwangerschapsfoto's

Ik wil je alvast proficiat wensen met de zwangerschap. Het is een tijd van vele gevoelens die jullie als koppel ervaren. Ongetwijfeld tellen jullie af tot jullie wonder er eindelijk is. Zwangerschapsfotografie is uniek: het gaat om jou of om jou samen met jouw partner. Je hoeft je even niet druk te maken om wat er nog moet gebeuren.

 

Enkele weken geleden maakte ik kennis met dit prachtige koppel die zwanger zijn van hun eerste kindje. Zwangerschapsfotografie aan huis is in opmars. Een fotoshoot in het comfort van de eigen woning, in alle rust en sereniteit zwangerschapsfoto’s vastleggen.

 

Persoonlijk opteer ik liever voor fotografie aan huis of op een mooie locatie: je hebt unieke, persoonlijke beelden. Een zwangerschapsfotoshoot gaat om een eeuwige herinnering aan de zwangerschap. Daar gaat het uiteindelijk in fotografie om. Het vastleggen van beelden die je gaat doorgeven aan jouw kinderen en eventueel een generatie verder.

Originele zwangerschapsfoto’s

Ik help jou graag met de styling. Aan de hand van een Pinterest bord toon ik je mooie kledingcombinaties. Ik heb ook enkele zwangerschapsjurken die je vrijblijvend mag gebruiken. Vrijblijvend kledingadvies kan je hier terugvinden. Let’s be honest: een zwangere vrouw is super mooi met een prachtige onbeschrijfbare glow. Toch: tijdens de zwangerschap kan je je als mama in spé niet zo goed in je vel voelen. Je lichaam maakt hormonen aan en je hebt kwaaltjes. Daardoor hoor ik soms dat mama’s geen zwangerschapsfoto’s willen laten maken. Wat zou je ervan denken moest ik een maquillage aanbrengen, je haren doen? Ik beloof je: je zal er prachtig uitzien!

 

Bij een fotoshoot is het normaal dat je de eerste 15 minuten wat zenuwachtig bent, daarom maak ik altijd eerst kennis met het koppel dat voor mijn lens staat. Wie zijn ze, hoe verloopt de zwangerschap, hoe voelt de vrouw zich op dit moment. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.

 

We nemen foto’s op verschillende locaties, waar het licht zeer mooi valt, dit geeft een mooie natuurlijke sfeer aan de zwangerschapsfoto’s. Humor en gesprekken komen aan bod tijdens de shoot. Met een portie fun wordt het allemaal wat luchtiger en aangenaam en dit geeft zeer spontane foto’s.

 

Na de fotosessie worden de foto’s tot in detail bekeken en bewerkt. Daarna kan je de foto’s bekijken die er gemaakt zijn geweest. Je maakt een selectie van de favorieten. De zwangerschapsfoto’s worden vereeuwigd in een foto-album of in een bewaardoos met fotoprints.

 

“You are pregnant and you are powerful. You are bold and you are beautiful. Go forward in your boldness, in your beauty and in your contentedness. Trust your body to birth and know that the collective power of women worldwide will be with you.”

 

Hieronder kan je enkele beelden terugvinden van de zwangerschapsfotoshoot van Marie-Noëlle en haar partner Timothy.

Meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot vind je hier. 

Heb je vragen? Aarzel niet om mij te contacteren het contactformulier via info@beautifulmoments.be Liefs, Sophie

 

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com